≫ 

Mišel Obama šokirala sve novim stilom: Bivša Prva dama Amerike pojavila se u emisiji u preskupim čizmama - za koje treba puno hrabrosti (FOTO)

Bivša Prva dama Amerike koristi svoju popularnost kako bi poslala važnu poruku svima

  • 1

Mišel Obama (54) iskoristila je svoje gostovanje u Berkli centru u Bruklinu gde je razgovarala sa zvezdom serije “Seks i grad” Sarom Džesikom Parker kako bi dala priliku nekim novim mladim dizajnerima koji nemaju priliku da privuku pažnju na sebe i svoj rad.

Svi koji su je videli komentarisali su njen autfit. Ona je za tu priliku izabrala haljinu dizajnera Balenciaga i svetlucave visoke čizme iste marke koje koštaju oko 3.500 evra.

Foto: Getty images/ Dia Dipasupil

- Moja odeća šalje poruku. Odlučila sam da iskoristim ovo gostovanje i da dam priliku nekim mladim i novim dizajnerima koji inače nemaju šanse da dobiju toliko pažnje. Zato sam izabrala Džejsona Vua za moju haljinu za inauguraciju, rekla je Mišel.

Foto: Getty images/ Dia Dipasupil

Ona je nedavno objavila knjigu pod nazivom “Becoming” u kojoj je otkrila do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života. Opisala je deo svog detinjstva, ali i porodični život s bivšim predsednikom Amerike Barakom Obamom (57).

Foto: Getty images/ Dia Dipasupil

- Ova knjiga mi puno znači. Otvorila sam dušu. Nadam se da će ljudi moći da se poistovete sa njom i da pronađu snagu za dalje borbe u životu. Svačija priča je posebna na neki način i mislim da može da pomogne svima, rekla je Mišel.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA