Svi modni saveti koje su Srpkinje u 2018. najčešće tražile na Internetu

Neke od ovih informacija će vas potpuno iznenaditi

  • 0

Google svake godine izbaci top-liste najčešćih pretraga i mnogi tada budu u šoku. Evo šta su Srpkinje najčešće tražile na internetu kada je moda u pitanju.

Kada pretražujete informacije o modi, onda se najčešće vežete za neku poznatu ličnost ili za neku godinu.

Interesovanja Srpkinja tokom 2018. su različita, ali se u mnogome poklapaju sa ženama širom sveta pri građenju svog stila.

Megan Markl

Foto: Profimedia

To što je kraljevska svadba bila baš ove godine je smo doprinelo da Srpkinje žele da izgledaju baš kao Megan i da ih interesuje kako se boukla svaki pčut kada napusti palatu. Istina je da vojvotkinja od Saseksa ima veoma istančan ukus i da su kreacije koje ona nosi u jednakoj meri i odmerene i intrigantne.

Grandž stil

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Kada kažete grandž mislite na mešavinu hard kor panka i hevi metala. Možda ćete se iznenaditi, ali naše dame baš žele da izgledaju pankersko-rokerski i tražile su garderobu koje mogu preko Interneta lako da se dokopaju. Ovaj stil je obeležio početak '90-tih, a u modu se vratio još 2013. Posle par godina žene su u 2018. ponovo počele da se interesuju za grandž.

Stil '80-tih

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kada kažete - '80-te i moda, onda mislite princeza Dajana. Sećamo je se u predivnim svilenim jednobojnim haljinama, ali i u farmericama visokog struka iz kojih je suptilno izvučena košulja. Upravo ovo je i zanimalo Srpkinje koje vode računa o svom stilu.

Stil '90-tih

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Harajuku Japan (@tokyofashion) on

Mnoge generacije ovog modnog krika ne žele da se sete, ali ipak morate priznati da smo se simpatično obllačili. Karirane pantalonice i majice na prugice su dominirale. Jedan deo tih godina su obeležile i drečave boje.

Stil 2000.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 2000s ❤️✨ (@thats_hot.2003) on

Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Bez obzira što joj je jetrva uzela pažnju, postoje dame koje se i dalje interesuju za to kako se odeva vojvotkinja od Kembridža. Kejt je uvek umerena, ali ume da iznenadi detaljima.

Harajuku stil

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mikan ☆♪ みかん (@mikan.mandarin) on

Ovo je interesantna modna groznica koja polako počinje da cima žene širom sveta. Počiva na iozgledu lutke koja je odevena u školsku uniformu. Divno je kada žene žele da izgledaju kao devojčice i zato ne možemo zameriti Srpkinjama što su se interesovale za ovu modu.

Hipsterki stil

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ART HOE STYLE (@whoopedy.do.da.day) on

Ovo je neprolazna moda. Uvek i zauvek će postojati hipsterke koje će nositi duboke farmerice u struku, kratkih nogavica ili umesto njih pamučne pantalone sa kariranim košuljama. Modni detalj koji je nezaobilazan je pamučna torba sa printom. Ipak, Srpkinje vole ovako da se ovlače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA