Kako da odaberete idealne poklone za praznike i ostavite savršen utisak

Kraj decembra svake godine mi se pretvori u "noćnu moru" dok pronađem savršene poklone za porodicu, prijatelje i poslovne partnere

  • 2

Vremena je ostalo još sasvim malo, gužve su sve veće, a spisak za kupovinu podugačak. Pokloni za roditelje, prijatelje, poslovne partnere, ukrasni papiri, mašne, kese...

Zaista želim da ostavim utisak sa poklonom koji darujem, i da poklon bude prefinjen, kvalitetan i unikatan. Konačno sam pronašla mesto u kojem mogu da kupim poklone i za žene i muškarce koji će biti zapakovani u jedinstvenoj i ekskluzivnoj ambalaži pa će primaoci poklona uživati u činu otvaranja poklona koliko i u samom poklonu.

Ne možete pogrešiti ako za žensku osobu odaberete ešarpu od svile. A ako je ešarpa od vrhunskog italijanskog materijala i još ručno izrađena, poklon će biti pun pogodak.

U Maruški možete da birate boju ili dezen koji vas podseća na najdražu osobu, a ne morate da mislite o pakovanju, jer se prodaju u jedinstvenoj ambalaži, koja se takođe ručno izrađuje pa je momenat darivanja podignut na nivo ekskluzivnosti.

Foto: Promo / Maruška

Za poslovne žene možete iskombinovati ešarpu sa rokovnikom u istom dezenu koji su takođe zapakovani u odličnom pakovanju pa će vaš poklon biti više nego originalan.

Foto: Promo / Maruška

Uverenja sam da je za muškarce teže smisliti originalan poklon. Moj tata i dečko unapred znaju da će dobiti čarape, već imamo i interne šale tim povodom. Ove godine ću ih iznenaditi. U Maruški su mi predložili da naprave komplet kravate i džepne maramice u istom dezenu, veoma jedinstven i elegantan poklon. Prava svila i fino tkanje, delo ruku dobrih majstora, odgovorni su za pun pogodak kada želite da pokažete osobi koliko vam je stalo do nje.

Foto: Promo / Maruška

U ponudi imaju i komplet kravate sa flašom vina u luksuznom pakovanju, što je za poslovne muškarce savršen poklon.

Za malo opuštenije muškarce, kakvi su moj dečko i moj brat, jedva sam izabrala poklon. Znala sam da je šal od vune prava stvar, ali nisam mogla da se odlučim koliko je dezena u ponudi bilo.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    27. decembar 2018 | 13:43

    Nikad nećete pogrešiti sa jestivim poklonima,cokolade,bonbonjete,kafa arabica,vino,liker,sve ostalo je komplikovano jer treba pogoditi ukus.Za mene je idealan poklon,knjiga,bonbonjete i komplet lepih sapuna!

  • Milijana

    27. decembar 2018 | 17:34

    Sjajne ideje, hvala na savetima :) Srecni praznici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA