Šminka poznatih može da vam bude inspiracija za novogodišnji stajling i da zablistate kao na crvenom tepihu (FOTO)

Trend diktiraju slavni, a vaše je samo da se ugledate na njih

  • 1

Praznici su savršeno vreme da eksperimentišete sa šminkom i da ispratite modu. Naravno da morate da se ugledate na slavne kako bi vaš stajling bio potpun i kako biste jednostavno zablistali.

Trendove uvek diktiraju oni sa crvenog tepiha i njihove stajling trikove se svi trudimo da ispratimo i primenimo. Ipak, nekad je ceo stil u odabiru šminke i tada make-up diktira koje ćemo propratne toalete imati.

Ukoliko vam je ponestalo inspiracije i ako se još niste odlučili kako želite da izgledate za najluđu noć, onda vam nudimo neke alternative.

Pogledajte kako su se ove godine šminkali poznati i kako su uklapali garderobu u svoj make-up izbor.

Zoe Kravic

Za jednu svečanu priliku Zoe je izabrala zlatno roze senku koja odiše nevinošću. To je uklopila sa crnom toaletom i time dobila na svečanosti.

Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Sara Polson

Tamno crveni karmin je pun pogodak ako imate tanke usne. Sara je sve to iatakla bledim tenom i top haljinom, pa izgleda glamurozno.

Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Rijana

Izražen srebrni karmin uz "smoukey eyes" je potpuno dominantna opcija za novogodišnje veče. Izgledaćete svečano šta god da obučete uz ovu varijantu.

Foto: Guliver/Caroline McCredie/Getty Images for Fenty Beauty by Rihanna

Keti Peri

Ovakve bujne trepavice i oči izražene tamnom senkom i ajlajnerom, kao što je predestavila Keti, definitivno će skrenuti pažnju okoline i bićete zvezda večeri.

Foto: Profimedia

Kloi Grejs Morec

Kloi je cfvenom senkom i tamnim ružem dočarala na divan način gotički stil. Naravno, uz to ide toaleta u kontrastnoj boji.

Foto: Guliver/David Livingston/Getty Images)

Lejdi Gaga

Ona je pobednica kada je promena stila u pitanju. Tamne uokvirene oči, takozvani "smokey eyes" sa modernim debelim obrvama je sasvim dovoljna jačina šminke za Novu godinu. Uz ovakav "look" sa bledim karminom slobodno možete da odaberete tamnu toaletu i da i dalje izgledate svečano.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

(Telegraf.rs / huffpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA