Bojanu zovu srpska Sindi Kraford, a ona je obična devojka iz komšiluka: U belom svetu mi nedostaje mamina sarma (VIDEO)

Manekenka je sa nama razgovarala o modelingu, privatnom životu i dečku

  • 3

Manekenka Bojana Krsmanović počela je kao devojčica od 14 godina da gradi svoju manekensku karijeru. U Srbiju dolazi retko, a kada dođe slobodno vreme provodi sa porodicom.

Kaže, nedostaju joj.

- Pa jako, pogotovo zato što sam krenula mlada i u tim trenucima mi je jako nedostajala podrška moje porodice. Ali hvala bogu, uvek su tu smene i kad sam ovde uvek pokušavam da provedem što više vremena sa njima, jer znam da im jako nedostajem kad odem, pogotovo na duže, a često idem na par meseci i budem odsutna. Tako da mi je mama bila velika podrška u svemu tome i dalje jako velika podrška...

Bojana je radila u celom svetu FOTO: Bonatti/S. Pikula

Zanimljivo je da Bojana nije planirala da postane manekenka, jer je kao devojčica bila muškarača.

- Pa da. Kao mala sam bila avanturista, mislim i sad sam. Nisam se interesovala za modu toliko i nisam mislila da ću time da se bavim. Ali, naravno, tu je bila moja sestra. Par puta sam to rekla.

Ali je ljubav pronašla u Srbiji FOTO: Bonatti/S. Pikula

Ona je bila modni dizajner i dalje je modni dizajner i ona je ta koja me je gurala i vodila me i slala me na kastinge za razne agencije. Pa i ona je isto dosta zaslužna za to, zato što sam par puta htela da odustanem od svega toga, ali ona me je uvek gurala i terala da putujem i idem dalje.

Tako da se tako to desilo. Jednostavno sa 14 godina sam kretala na razne kastinge, išla, radila fashion week- ove ovde u Beogradu i tako sam krenula da putujem od malena - kaže Bojana za Telegraf.rs. Retko radi u Srbiji, a već dve godine je zaštitno lice Bonatija. Ceo intervju sa Bojanom pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Ivanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA