Džulija Roberts se na crvenom tepihu pojavila u lažnoj haljini i zablistala kao milion dolara (FOTO)

Moda je za nju samo mali stepenik do vrha, ali uvek nas prijatno iznenadi

  • 1

Džulija Roberts jeste i uvek će biti ikona stila, jer je moda za nju samo jedan detalj života kojim uvek pozitivno iznenadi publiku. Na poslednjoj svečanosti na crvenom tepihu je ponela čak lažnu haljinu i briljirala.

Džulija Roberts blistala je na ovogodišnjoj dodeli "Critic’s Choice Awards" u Santa Moniki u Kaliforniji, gde je bila nominovana za najbolju glavnu televizijsku glumicu za seriju "Homecoming" (Povratak kući).

Za ovu priliku odabrala je svečani kombinezon brenda Luj Viton sastavljen od belih pantalona i crnog topa bez rukava sa predimenzioniranim šlepom koji je podsećao na haljinu.

Foto: Tanjug/AP

Iako za crvene tepihe često bira glamurozne večernje haljine, američka glumica i nije preveliki ljubitelj takvih odevnih kombinacija. Zato nije čudno što se najbolje oseća u udobnoj kombinaciji poput kombinezona.

Crno-belu kreaciju je sparila sa cipelama na štiklu istog brenda, a celo izdanje naglasila prelepim nakitom luksuznog brenda Mesika.

Džulija Roberts je zaista prava ikona stila i to je dokazala i ovaj put.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / zadovoljna.dnevnik.h)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 8

    14. januar 2019 | 16:18

    Naavno da je moda zenama koje se ekspomoraju na javnoj sceni samo dodatak svojoj pojavi koji nije beznacajan na odredjenim manifestacijama.Ona je u svakom modelu domimamtna nad modom i zao je posebna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA