≫ 

Zimska idila je bolja uz Invento jakne

Vremenske prognoze najavljuju dolazak hladnog i snežnog talasa, ali za one koji su se na vreme opremili trendi i toplim jaknama, nema zime ni u debelom minusu. Praznici su prošli, ali sniženja nisu. Šopingholičarima je sad najbolji period za novine u ormarima

  • 0

Ukoliko vas ispod jelke nije sačekala adekvatna zaštita za hladne dane, ne brinite jer je Invento spremio i dodatno sniženje. Invento nam je dokazao da su njihove jakne broj jedan za hladne dane. Udobno, kvalitetno i moderno. Različiti krojevi koji zadovoljavaju svačiji ukus. Jakne, i za one sa jednostavnim stilom, ali i drugačije i različite, za one koji žele da budu primećeni.

Foto: Promo

Pored perjanih zimskih jakni, Invento dizajnira i najtoplije krznene jakne i bunde. Izaberite prirodno krzno rakuna, zeca ili lisice i hladne dane nećete osetiti.

Foto: Promo

Ključni trend ove sezone je kratka jakna. Komad garderobe koji se najviše nosi od početka jeseni, do kraja februara. Kako nam modni znalci govore, kratka jakna će biti broj jedan i u sezoni 2019/2020. Iskoristite Invento sniženje i odaberite pravu jaknu za vas!

Foto: Promo

Invento u svojoj kolekciji pored ženske i muške kolekcije, nudi i dečije jakne. Zavirite na www.inventofashion.com i zaštitite celu porodicu od hladnoće. Ukoliko niste ljubitelji kupovine preko interneta prošetajte do Fashion park Outlet centra u Inđiji jer vas očekuje cela Invento kolekcija i dodatno sniženje.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA