≫ 

Zarađivala je milion dolara za 20 dana kao manekenka, a sada je beskućnica na ulicama Barselone

Nekada uspešna manekenka, a danas ona spava u predvorju jedne banke u katalonskoj prestonici i pokazuje koliko se srozala u životu

  • 22

Nekadašnja manekenka Nastasija Urbano (57) je davno zarađivala više miliona dolara godišnje i bila na naslovnici Voga, a danas je bekućnica i šeta ulicama Barselone. Ovo je njena priča.

Nastasija Urbano je predvodila modne događaje zajedno sa Lindom Evanđelistom. Bila je i zaštitno lice jednog parfema koji je izbacio Iv San Loren. Večerala je sa Džek Nikolsonom 1980. U zenitu svoje karijere je mogla da zaradi očas posla milion dolara godišnje.

Danas, ona spava u predvorju jedne banke u katalonskoj prestonici i pokazuje koliko se srozala u životu.

Sa 20 godina ova španska lepotica je krasila stranice mnogih modnih časopisa, a vrhunac je bio kad je izašla u Vogu. Ubrzo se preselila u Njujork gde je bila model za renomiranu agenciju Ford. Njeni ugovori su vredli desetostruko više nego kad je radila u Evropi.

Nastasija je živela život o kojem mnogi ljudi mogu samo da sanjaju.

- Radila sam sa svim mogućim časopisima. Dobijala sam milion dolara godišnje za ukupno 20 dana rada i to tako tri ili četiri godine - rekla je gospođica Urbano i dodala da joj se desilo da jedno veče večera sa Džek Nikolsonom, sledeći dan da ruča sa Endijem Vorholom i večera sa Romanom Polanskim.

Bila je na zabavama sa Melani Grifit i Don Džonsonom.

- Trebalo je da idem na venčanje Madone i Šon Pena jer je moj tadašnji dečko Dejvid Kejt bio pozvan, ali toliko smo se napili da nismo mogli da ustanemo, odnosno da se probudimo na vreme. Imala sam sve živo, živela sam kao kraljica - prisetila se prošlosti Nastasija.

Objasnila je da se njen život promenio iz korena kada je upoznala svog supruga i oca njene dece.

- Finansirala sam u potpunosti naš život, a on me je ostavio samo u garderobi koju sam imala na sebi - objasnila je.

Dodala je da su deca jedina dobra stvar koja je proizašla iz tog braka.

- Trošio je sav moj novac kao da je imao puno pravo na to. Samo dva dana posle venčanja mi je tražio da mu kupim BMW i ja sam kao poslednja budala popunila ček. Bila sam zaljubljena.

Gospođica Urbano danas pati od depresije i živi na ulici, jer nema para da plati kiriju za stan. Ne vidi drugu opciju jer ne može doveka da spava na sofi kod drugarica.

- Sada zaista želim samo da preživim dan po dan. Želim da moja deca vide da sam dobro i da stala na svoje noge - iskrena je Nastasija.

Mnogi bivši modeli imaju samo reči hvale za Nastasiju Urbano i kažu da je bila draga, povučena osoba koja se nije nametala. Međutim, život je za nju planirao velika iskušenja koja ona nije prošla. Ono što je važno je da još nije kasno i Nastasija ima vremena da se oporavi.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    5. februar 2019 | 20:21

    Jel ima kakav broj da uplatimo pomoc..

  • Neven

    5. februar 2019 | 22:08

    Trošila si i ti, rasipala mnogo više, samo prebacuješ krivicu. Nisi razmišljala o budućnosti. BMW je mogao da košta 20-30.000 tada, a ti si zarađivala milione, tako da ti šuplja priča.

  • Milena

    5. februar 2019 | 21:51

    Stvarno strasno. SAVJET Ako vam bracni drug trazi novac, ili ako je i bacio oko na vas imetak, odmah ga odbacite, ili mu stavite UZDE da zivi po vasoj komandi. Od takvog bracnog druga, momka ili kako god da ga zovete nema ni ljubavi ni prijatelja nego neprijatelj broj 1. Bjezite od takve spodobe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA