≫ 

Fanovi Kejt Midlton su primetili nešto čudno u njenom poslednjem modnom izdanju - da li i vi to vidite?

Da li je na vojvotkinji od Kembridža sve baš savršeno?

  • 7

Kejt Midlton je na obeležavanju Nedelje za mentalno zdravlje dece stigla u još jednom svedenom i mirnom izdanju. Međutim, njeni fanovi su primetili neobičnu stvar u tom stilu i rešili da sve prokomentarišu. Evo o čemu je reč.

Ranije ove nedelje se, prilikom susreta sa učenicima i učiteljima jedne škole, Kejt Midlton opredelila za jednostavnu kreaciju zelene umirujuće boje, čiji ton pristaje Nedelji za mentalno zdravlje dece koja se obeležila.

Međutim, fanovi nisu bili toliko zadovoljni izgledom vovotkinje od Kembridža i rešili su da joj odmah pošalju poruku i da joj skrenu pažnju na grešku koju je napravila.

Ljudi su primetili da džepovi haljine liče na ljutito lice, a jedan od fanova je ovo izdanje Kejt Midlton nazvao "najstrašnija haljina na svetu".

Foto: Guliver/Eddie Mulholland - WPA Pool / Getty Images

Još neki su se pridružili i uporedili ovaj detalj na haljini sa zlim likom iz dečjeg crtaća "Evil Pea" ili sa žapcem Kermitom i obrazložili da nije bila situacija za ovakav ispad i da verovatno nijedna i nije.

Ipak, ima i onih koji su se divili vojvotkinjinom izgledu bez obzira na tu malu nesmotrenost i koji su je opravdavali.

Jedan fan je napisao da je očigledno da Kejt voli svelo zeleno i da će posvetliti i prosvetliti i decu sa kojom provede dan.

Foto: Guliver/Eddie Mulholland - WPA Pool / Getty Images

Tokom ovog angažmana od Kejt je zatraženo da ponese u školu koju posećuje bar jedan predmet koji ju je usrećio. Opredelila se da to bude fotografija nje i njene dece koju je pokazivala mališanima uz objašnjenje kada je slika nastala i zašto.

Takođe, otkrila je koju hranu voli da jede njena ćerka Šarlota, a koju Džordž i napravila šalu da beba jede sve što joj se ponudi.

Rekla je i kako njena deca obožavaju da budu u kuhinji i da prave bar salatu, ako ne i nešto komplikovanije i da ona baš pridaje značaj ishrani svoje porodice, kao i fizičkoj aktivnosti, jer joj je jako važno mentalno zdravlje koje zavisi od oba ova faktora.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA