≫ 

Održana prva revija bez Karla Lagerfelda: Najlepše manekenke sveta prošetale su pistom u njegovoj poslednjoj kolekciji (FOTO)

Nakon smrti kontroveznog kreatora ništa neće biti isto

  • 6

Smrt Karla Lagerfelda, koji je preminuo u 85. godini 19. februara, bila je veliki gubitak za modni svet.

Šanelove muze Kara Delevinj (26), Penelope Kruz (44) i Kaija Gerber (17) prošetale su pistom i predstavile poslednju kolekciju preminulog kreatora u Grand pasais-u u Parizu.

Foto: Profimedia

Kara je otvorila reviju i izgledala je savršeni crno-belo kombinezon i kaiš. Sklopila je ruke kao u molitvi pre nego je podigla ruk ei zaplesala na pisti u znak sećanja na njenog preminulog prijatelja. Onda je počela da teši modela koji je plakao pored nje tokom revije.

Glumica Penelope Kruz nosila je pufnastu belu suknju koja se slagala sa prelepim topom. Nosila je u rukama belu ružu u znak sećanja na Karla.

Foto: Profimedia

Kaija je nosila kratku mini haljinu sa topom sa cvetnim dezenom i krznenu suknju. Izgledala je prelepo, a pistom je prošla sa osmehom na licu aplaudirajući kreatoru.

Glumica Kristen Stjuart nije uslikana na pisti, ali je privukla pažnju u jednodelnom kompletu ukrašenom Chanel logom. Nosila je Mary Jane cipele i par crvenih naočari za sunce na vrh nosa.

Foto: Profimedia

Od gostiju su zahtevali da ne nose štikle zbog snega kojim je bila prekrivena pista u čast Karlu koj je rođen u Hamburgu, jednom zamku u okolini Salzburga. Održan je i minut ćutanja za preminulog kreatora kada su svi modeli izašli na pistu i stali mirno. Reviji su prisustvovala velika imena iz sveta mode kao što je Naomi Kempbel i Klaudija Šifer. Pored njih svečanosti su prisustvovale i Monika Beluči i Marion Kotijar.

VIDEO: Martini Vesto by Boško

(Telegraf.rs/.dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA