≫ 

Najpopularnija boja sezone je pravo iznenađenje - pristaje svakom tenu, savršeno se kombinuje i diže ženstvenost na potpuno novi nivo (FOTO)

Modni stručnjaci su najavljivali jedno, ali desilo se nešto što nikako nisu očekivali

  • 2

Iako je po svemu sudeći 2019.  godina bila najavljena kao godina neonskih i jarkih boja, desilo se upravo surotno. Ove godine hit će biti bledožuta boja koja pristaje svakom tenu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

Boja koja se već sada istakla kao najpopularnija kako na modnim pistama, tako i na društvenim mrežama je nežna i suptilna pa je, za razliku od neonskih, uklopiva uz svaki odevni komad.

A reč je o bledožutoj nijansi, poput boje putera, koja je preplavila Instagram i nametnula se kao vodeći trend za nadolazeće proleće.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Iako je žuta boja poslednjih godina veoma popularna, njena najnežnija varijanta ima drugačiji efekat od jarke pa ju je i puno lakše kombinovati. A upravo to što se slaže baš sa svim bojama, čini je i osvežavajućom zamenom za klasične neutralne nijanse, poput bež.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Obucite odeću u ovoj boji i bacite tamnu odeću koju ste nosili tokom cele zime. Nosite suknju, haljinu, pantalone ili džemper u svetlo žutoj boji, uklopite sa džinsom, kul salonkama i napravite dobitnu modnu kombinaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by NOOR (@queenofjetlags) on

Dakle, zaključili smo da je popularna, pristaje svakom tenu i lako se kombinuje pa verujemo da vam ne treba više razloga da se i vi ove sezone zaljubite u bledožutu boju.

VIDEO:  Nađa Kljajić u novom Telegraf modnom editorijalu

(Telegraf / index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA