Zinedin Zidan je stao za govornicu, ali svi su šokirano gledali u njegove farmerke. Da li je moguće da je ovo obukao? (FOTO)

Svi oko njega su bili skockani, u odelima, a on...

  • 10

Zinedin Zidan je u ponedeljak predstavljen kao novi trener Real Madrida, a umesto da svi pričaju o tome, društvene mreže gore zbog njegovih farmerki! O, da, dobro ste pročitali, čovek koji je svetska faca, za kojeg znaju čak i oni koji ne prate fudbal - napravio je najveći modni kiks.

Svetski mediji pišu da je dočekan kao kralj, a da se obukao kao tinejdžer, i to onaj bez ukusa.

Koliko je omašio s farmerkama najbolje se vidi na grupnoj fotografiji, gde jedino on štrči. Do pola gospodin, od pola - tinejdžer.

Zinedinu Zidanu potrebne su pantalone; Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Na Fejsbuku i Tviteru nižu se šale na njegov račun, pa neki kažu da su se francuskom stručnjaku uništile sve pantalone tokom pranja pa je morao obući ženine. A drugi kažu da se u Real vratio da bi kupio nove farmerke.

Ipak, najteže je bilo gledati kad je pozirao pored svoje žene - izgledao je kao da joj je mlađi sin, kojem je hitno potreban džeparac!

Patike i detalj na dnu farmerki su posebno nasmejale sve na društvenim mrežama; Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Bilo kako bilo, čini se da njemu to mnogo ne smeta i da ga ne zanima što se ljudi sprdaju sa stajlingom. Osmeh govori sve. Zar ne?

Internet: Šta si to obukao? Zidan: Osmeh od uva do uva; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA