≫ 

Za zavodnice sa stilom: Nevena Krstić u senzualnim modelima prestižnog brenda Bonatti u novom Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Prave zavodnice znaju da je izbor donjeg veša presudan za ultimativno zavođenje, a njihov izbor je uvek - Bonatti!

  • 5

Zavodljivost i seksepil dolaze iznutra, ali ono što je glavno oružje žena koje zavode jeste donji vešbrenda Bonatti u kome se svaka dama oseća zavodljivo, senzualno i seksi.

Zavirite u svet nove Bonatti kolekcije i otkrijte šta vam donosi ovog proleća. Oplemenjena romantičnom čipkom, glamuroznim detaljima učiniće vašu svakodnevnicu drugačijom.

Foto: Janko Maslovarić

Uz donji veš koji oplemenjuje našu intimu svaka od nas može uživati u vatrenoj energiji boja, komforu i lagodnom osećaju, upakovanom u unikatnu ženstvenost i glamur. Donji veš je onaj magičan tajni sastojak koji svakoj ženi pruža samouverenost, sigurnost, podršku. U pravom donjem vešu ona je sebi savršena i samim tim zrači lepotom, jer dobar osećaj pre svega dolazi iznutra. Baš takav oslobođen i ženstven osećaj pružiće vam nova kolekcija donjeg veša Bonatti.

Brushalteri, čipkani donji veš, pamučni donji veš, pidžame, neseseri, papuče, spavaćice, ogrtači, bebi dol, majice, bodi – potražite u najbližoj Bonatti radnji ili na bonatti.rs.

Foto: Janko Maslovarić

Predivne modele u novom Telegraf Modnom editorijalu ponela je Nevena Krstić, manekenka i fotomodel iz Beograda. Završila je Visoku školu strukovnih studija, smer bankarstvo i računovodstvo.

Radoznao i nemiran stvaralački duh ju je odveo u Indiju, neposredno po završetku studija.

Foto: Janko Maslovarić

Indija je zemlja iz bajke, puna najrazličitijih kontrasta i beskrajnih mogućnosti. Najlepše saznanje je bilo da vole i poštuju moju zemlju - rekla je Nevena.

U Indiji je počela da radi kao fotomodel, a glumila je u jednom filmu. Imala je profesionalnog uspeha, jer je svojim izgledom ličila na Indijku.

Foto: Janko Maslovarić

Provela je šest godina u Indiji i njena agencija je tražila da se posveti karijeri u Bolivudu i da nauči njihov jezik. To je nije zanimalo, a javila se i nostalgija za zemljom, pa se vratila u Srbiju.

- Obožavam Majami i želja mi je da se tamo profesionalno ostvarim i živim - rekla je Nevena.

Foto: Janko Maslovarić

- Volela bih da radim, putujem i upoznajem nove kulture i ljude - rekla je za Telegraf.rs ova mlada lepotica.

Foto: Janko Maslovarić

- Bavim se modelingom od 25. godine. Pratim i volim modu, a obožavam osećaj kada stanem ispred kamera na slikanjima i snimanjima. Obožavam da idem u bioskope, i uz kokice da gledam omiljene filmove. Volim da čitam knjige, da se družim, dodaje lepotica.

Sebe u budućnosti vidi u Los Anđelesu ili Majamiju kao uspešnog modela .U ljubavi trazi uzajamno poštovanje, što joj je i najbitnije, vernost, kao i da se osobe slažu.

Foto: Janko Maslovarić

- Idealan dečko mora da bude džentlmen, neko ko ume da udovolji dami u svakom pogledu, da je duhovit , zanimljiv, društven, a i da ima lep osmeh, rekla je.

Zahvaljujemo se hotelu “ Crystal Hotel Belgrade" u čijim su prostorijama nastale fotografije i šminkerki Suzani Kostić na savršenom makeup-u. Fotografije su delo fotografa Janka Maslovarića.

Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić
Foto: Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA