≫ 

Ivanka Tramp se pojavila u dve kombinacije, jednoj od 2.000 i jednoj od 200 evra - koja joj bolje stoji? (FOTO)

Jedna od najbolje obučenih žena sveta zadala nam je još jedan domaći zadatak

  • 6

Ivanka Tramp (37) nalazi se na turneji po Africi gde promoviše svoju inicijativu za osnaživanje žena, ali je ćerka predsednika Amerike odlučila da iskoristi priliku i pokaže svoj savršeni modni ukus.

Ona se pojavila u Etiopiji u dvema kreacijama koje su sve ostavile bez reči. Majka dvoje dece pokazala je da voli i visoku modu, ali i nešto opušteniji i jeftiniji stil.

Podjednako dobro je ponela i žuto Zarino odelo od 200 evra kao i deset puta skuplju kreaciju Ralfa Lorena u plavoj boji.

Foto: Tanjug/AP

Savršeno krojen Zarin komplet kompletirala je cipelama sa cvetnim dezenom koje koštaju samo 35 evra i deo su njene Ivanka Tramp kolekcije obuće. Nosila je tom prilikom tašnicu od 250 evra i naočare za sunce.

Foto: Tanjug/AP

Bledo plava haljina poznatog brenda, Ivanku je koštala 10 puta više od odela. Kombinaciju je upotpunila savršenim salonkama koje se idealno slažu uz boju haljine.

Foto: Tanjug/AP

Prelepa Ivanka Tramp ima u porodici ljutog rivala, maćehu Melaniju koja takođe važi za velikog modnog poznavaoca i jednu od najlepše obučenih žena sveta.

Foto: Tanjug/AP

Vidimo da su obe žene savršeno svesne šta im dobro stoji i kako da se lepo obuku za svaku priliku. Izgleda da je rivalstvo između njih dobro jer se obe žene trude da svaki put zasene kako jedna drugu tako i neke kombinacije koje su nekada ponele.

VIDEO: Tifani Tramp u šetnji Beogradom: Ovde je lepo

VIDEO: Ova dama je srpski specijalac i čuva Tifani Tramp

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA