• 13

Ana Vintur rekla da Melanija nikada neće biti na naslovnoj "Voga", a onda je Trampova brutalno odgovorila!

Najmoćnija žena u svetu mode nije nimalo blagonaklona prema prvoj dami Amerike

  • 13

Ana Vintur je nedavno diskretno stavila do znanja da se Melanija Tramp nikada neće naći na naslovnoj strani modnog magazina “Vogue” čija je ona urednica.

Ona je rekla da modni magazin nije nepristrasan i da naginju ka demokratiji, a svako ko je čuo njenu izjavu mogao je da zaključi da se  prva dama Amerike nikada neće naći na naslovnoj strani “Vogue”.

Ana Vintur je poznata urednica modnog magazina. Foto: AP/Tanjug

Uprkos tome što nije ništa direktno rečeno, Melanija je rešila da reaguje i njena PR služba poslala je i saopštenje u kome je praktično izvređala slavnu urednicu.

- Naslovna strana modnog magazina “Vogue” ne definiše gospođu Tramp, s obzirom na to da se na njoj našla mnogo pre nego je počela da obavlja funkciju prve dame. Njena uloga prve dame SAD i sve drugo što čini daleko je važnije od površnog editorijala i fotografija. Ovo samo dodatno pokazuje koliko je industrija modnih časopisa pristrasna i pokazuje koliko je Ana Vintur nesigurna i primitivna, stoji u zvaničnom saopštenju.

Prva dama Amerike nije uopšte zainteresovana da se opet nađe na naslovnici magazina Vogue. Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp krasila je naslovnicu modnog magazina “Vogue” neposredno pred venčanje sa Donaldom Trampom 2005. godine, a veliki deo javnosti je tada njeno pokazivanje venčanice pre samog čina venčanja okarakterisao kao vrhunac neukusa.

VIDEO: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jasna

    Kiselo je grozdje--ko komentarise da Melanija nije lepa je smesan... Smesna je i Ana Vintur...sve je posteno u svetu mode, samo Melanija nije...kako da ne...

  • Marija

    E, verujem da se sva potresla zbog ovoga.

  • Aca

    Ala ljubitelji Amera bacaju minuse tacnije siptari!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima