≫ 

30 godina je nosio samo šorceve - čak i po snegu, a onda je doživeo transformaciju života jer žena više nije mogla da ga trpi (FOTO) (VIDEO)

Bračni parovi se često ne slažu kada je moda i oblačenje u pitanju

  • 0

Mnogi muškarci koj isu u braku ne mare mnogo za svoj stajling i to kako se oblače, dok žene svoju garderobu obnavljaju nekoliko puta godišnje i u zavisnosti od godišnjeg doba.

Često gomilamo odeću i ne možemo da odlučimo šta ćemo da zadržimo, a šta ćemo da bacimo. Jedan od takvih muškaraca je i Džon.

Muškarci ne mare toliko za odeću kao žene. Foto: Profimedia.com

On je navikao da svuda i uvek nosi šorts. To nas ne bi mnogo iznenadilo da on ne živi na nekom toplom mestu kao što su Havaji. On živi u Filadelfiji gde je zimi hladno, a on tvrdoglavo nosi šorts čak i kada čisti sneg.

Njegova žena znala je za to da on nosi samo šorts još pre nego se udala za njega. Kada su se venčavali, on je na ceremoniji nosio pantalone od odela koje su bile skraćene kako bi bile šorts.

Džon pored toga voli da farba kosu u plavo. Njegova žena je frizerka i rekla je da je ona veliki problem, ali da se nisu svađali nikada jer se ona starala o njegovoj frizuri. Šorts i kosa joj nisu smetali u početku, ali nakon godina i godina bezuspešnih pokušaja da ga natera da nosi pantalone i promeni frizuru, dozlogrdilo joj je. Ona se obratila za pomoć Rejčel Rej i Klinton Keli koji imaju svoj šou program.

Poznati voditeljski duo uspeo je da natera Džona da se transformiše, a reakciju njegove žene pogledajte u videu koji sledi.

(Telegraf.rs/tiphero.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA