Kijanu Rivs se oprobao i kao maneken: Glumac je postao zaštitno lice svetski poznate modne kuće (FOTO)

Fotografije su na Instagramu skupile više od sto hiljada lajkova

  • 2
Kijanu Rivs (50) Foto: Foter/Flickr/BAMBI 2010

Kijanu Rivs je oduvek slovio za frajera i po i u Holivudu i van njega. Napokon je dobio šansu da se oproba kao maneken i to za prestižnu modnu kuću. Kampanja za jesen je već počela, a vi pogledajte da li vam se sviđa.

Glumac Kijanu Rivs (54) postao je novo zaštitno lice francuske modne kuće Iv Sen Loran. Kreativni direktor Entoni Vakarelo proteklih dana je objavio da će Rivs postati model njihove kampanje za jesen.

Na modnom projektu radio je fotograf Dejvid Sims (52), a fanovi su pohvalili Vakarela za izbor Kijanua.

Fotografije su na Instagramu skupile više od sto hiljada lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Glumac trenutno ima kosu u dužini brade, u skladu s novom ulogom u nadolazećem filmu "Džon Vik 3".

Holivudska zvezda je dobila brojne komplimente na račun izgleda od svojih obožavatelja.

- Ma kako si samo zgodan. Što si stariji to si sve više seksi - poručila mu je jedna obožavateljka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Podjetimo i ne veliko srce slavnog glumca koji je godinama u tajnosti donirao novac bolnicama. Rivs neko vreme ima i humanitarnu organizaciju.

- Točno je, postoji humanitarna organizacija, ali ne želim da se moje ime povezuje s njom nego da ona pomogne onima kojima treba - svojevremeno je u intervjuu priznao skromni Rivs.

Zvezda filmova Brzina, Matriks i Džon Vik svojom organizacijom finansira razna medicinska istraživanja i bolnice.

Često se na ovakve poteze poznatih gleda i kao na svojevrsnu reklamu, kojom se u javnosti prezentuju kao dobročinitelji, ali glumac pomaganjem nikad nije želeo da se hvali.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Njegovoj sestri Kim je još 90-ih dijagnostikovana leukemija, koja je vremenom dovedena u stanje remisije, a sigurno je i to iskustvo dodatno podstaklo glumca na dobrotvoran rad.

Iako i dalje nije u braku, kruže priče kako se viđa s Hali Beri (52) s kojom trenutno snima treći nastavak filma "Džon Vik".

Kijanu se još 1999. suočio s velikom tragedijom kada mu je devojka Dženifer Sime rodila mrtvo dete, kćerku Avu Arčer Sime-Rivs. Dve godine posle toga Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći. Od tada je imao nekoliko kraćih veza i nikada se nije ostvario u ulozi oca. Život ga nije mazio, ali je skupio snage i preživeo sve teške životne udarce koji su ga pogodili.

Takođe, Kijanu u Holivudu glasi za jednu od ljubaznijih i skromnijih filmskih zvezda. Uprkos bogatstvu, on ne živi u vili, ne nosi skupu garderobu, vozi se metroom, i kako kaže, uživa u tome. Čak zna i da popije pivo s beskućnicima na ulici kojima često i pomaže.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA