Odela u pastelnim bojama očarala su sve zvezde u Holivodu: Ove sezone su apsolutni hit i kod nas (FOTO)

Iako su decenijama odela bila jednostavnih i neutralnih boja, sada je vreme da u vaš poslovni ormar uđe malo boje i vederine

  • 0

Odela više ne nose samo muškarci. Ona su već decenijama popularna i kod lepšeg pola, ali su ove godine ona u pastelnim bojama apsolutni hit.

Iako su u prošlosti odela bila namenjena samo muškarcima, sve češće ih možemo videti i na ženama. Neke od najpoznatijih žena sveta poput Blejk Lajvli, Mišel Obame, Tejlor Svift i Dženifer Aniston su prve pokrenule trend nošenja odela u divnim pastelnim bojama.

U poslednjih nekoliko sezona odelo već odavno nije samo poslovni stil i formalno odevanje. Odela su postala svestrana. Možete ih nositi s majicom uparene s patikama za ležerni stil ili s potpeticama za ozbiljniji poslovni izgled.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by COCOMINT Media (@cocomint.rs) on

Ukoliko želite da izgledate glamurozno ispod sakoa ne morate nositi ni majicu ni košulju, već čipkasti grudnjak, čipkastu potkošulju ili korset.

Ono što je problem kod odela je što ako stvarno želite da imate savršeno odelo, najbolje bi bilo da ga sašijete po meri, što bi moglo dosta da vas košta. Nešto jeftinija varijanta je da kupite kvalitetno, nešto skuplje odelo, koje možete nositi godinama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ZARA Official (@zara) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by COCOMINT Media (@cocomint.rs) on

Ukoliko vaš budžet ne dozvoljava kupovinu skupih odela onda radije sačekajte da budu na sniženju. Nikako ne kupujte jeftina odela.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA