≫ 

Mračna strana bikinija koji je zaludeo žene širom sveta: U njemu ne možete da idete u WC, ali to je najmanji problem (FOTO)

Bikini od lepljive trake predstavljen je ove godine kao ultimativni trend

  • 5

Kreator iz Majamija, Džoel Alvarez je poslednju reviju posvetio kupaćim kostimima napravljenim od samolepljive trake. Ovogodišnji festival Koačela bio je preplavljen devojkama koje su nosile lepljivu traku mesto garderobe.

Mnogi su se pitali kako izgleda nositi ovakve trake na telu i šta se dešava kada treba da se odlepi?

Manekenka Aleksis Mičad odgovorila je na pitanje obožavalaca da li ju je bolelo kada je skidala traku, naročito sa intimnih delova.

“Možda mi nećete verovati, ali uopšte nije bolelo”, rekla je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
Had such an amazing time at @ultra with @blacktapeproject . It was worth the tan lines 😜 #ultra #miamiA post shared by Alexis Michaud (@iamalexismichaud) on

Ali, da li je za nas, obične žene, praktičan ovaj bikini?

Reporterka iz Londona, Deni Kirkova probala je kostim od lepljive trake i priznala da se osećala kao prava sirena.

“Iako sam mislila da se traka brzo lepi na telo, zapravo je bilo potrebno nekoliko sati da se bikini napravi. Pored toga što sam privlačila svu pažnju na plaži, jako brzo sam shvatila da u ovakvom bikiniju zapravo ne možete da idete u toalet”, otkriva Deni.

“Pri svakom pokretu traka bi me zatezala i pomalo se odlepljivala pa sam shvatila da bi pokreti trebalo da mi budu ograničeni, a svakodnevne aktivnosti na plaži su bile nezamislive”, dodala je ona.

“Za samo fotografisanje ili neki poseban događaj ovaj bikini je savršen, ali za celodnevno uživanje na plaži definitivno nije izbor”, zaključila je ona.

Iako se Alvarezov projekat bikinija od lepljive trake odnosi na nešto što je namenjeno nošenju na plaži, njegov sajt upozorava da trake nisu vodootporne i da mogu da se odlepe usled znojenja.

“Iako je naša traka sasvim sigurna po zdravlje kože, preporučuje se da je ne izlažete direktnom suncu jer možete da dobijete zanimljive šare po telu", upozoravaju oni.

 
 
 
View this post on Instagram
Starting the week with @kjsmeby Off to ibiza now. Catch me over on the other side of the pond. If you are in Europe dm meA post shared by Joel Alvarez (@blacktapeproject) on

VIDEO: Ovaj bikini je samo za najhrabrije žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA