≫ 

Evo kakvu obuću će žene od stila šetati po Beogradu, a nekima se možda i neće svideti (FOTO)

Veoma neobični trendovi...

  • 1

Sada kada je svet cipela raznovrsniji nego ikad, novi trendovi mogu se pojaviti u trenu, a najčešće ih određuju događaji na društvenim mrežama. Ipak, postoje i oni klasični modeli cipela kojima se vraćamo s vremena na vreme. Ovi drugi, instant-trendovi, najčešće nestanu jednako brzo kao što se i pojave.

No, šta na sve to kažu neki od najuglednijih stručnjaka u modnoj industriji?

"Tatine" sandale

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marissa Cox (@ruerodier) on

Pre nekoliko godina niko ne bi ni pomislio da će sandale na čičak postati pravi modni trend, ali čini se da je došlo i to vreme. Na poslednjim modnim revijama dizajnera poput Gučija, Prade i Ane Sui jedina obuća koju su modeli na pisti nosili bile su upravo ove sandale. Ovim sandalama dobru budućnost predviđa i modna direktorka Šopbopa Kerolin Megvajer.

"Tatine" patike

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Još jedan modni komad koji slobodno možete pozajmiti iz tatinog ormara. Nekada rezervisane samo za sport, danas su postale omiljena obuća trendseterki koje ih nose u raznoraznim prilikama i kombinuju s komadima s kojima su pre bile nespojive, poput haljina, suknji i elegantnih kaputa. No uprkos njihovoj sve većoj popularnosti, mnogi ih i dalje smatraju ružnim.

Cipele s logoom

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Stručnjakinja za marketing za ShopStyle, vodeću modnu i lifestyle trgovačku platformu, Alison Stiefel predviđa uspeh upravo ovakvim modelima cipela. Ako nju pitate, nije važno je li reč o papučama, sandalama, patikama ili čizmama - bitno je da se vidi logo.

Papuče na petu

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Mnoge modne blogerke i trendseterke već su "nanjušile" ovaj trend pa su u svoje ormare uskladištile barem jedan primerak ovakvog retro modela papuča. Iako pojedinci smatraju da je ovaj trend trebalo da ostane u 90-im te im je i dalje neobično videti ih na ulici, modna ilustratorka Dženi Valton uverena je da će upravo papuče s potpeticama uskoro postati najpoželjniji model.

(Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stado ovaca

    29. maj 2019 | 13:32

    Ove patiketine bele sa velikim djonom lice na ortopedsku cipelu. Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA