≫ 

Melanija i Ivanka pokazale da imaju stila: Obe dame nosile su skupocene haljine, ali je jedna od njih pokazala da ipak ima više smisla za modu (FOTO)

Mediji ne propuštaju nijednu priliku da njih dve predstave kao suparnice

  • 1

Melanija Tramp i Ivanka Tramp veoma su praćene od strane modnih stručnjaka koji ne propuštaju nijednu priliku da suprotstave njihove stilove i raspravljaju o tome koja je bolje obučena.

Melanija je sve ostavila bez daha svojim modnim kombinacijama. Od samog sletanja aviona u Britaniju, Melanija je blistala u svakoj odevnoj kombinaciji.

Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Niko nije mogao da ne pohvali njenu haljinu za put, ako i formalnju odeću u kojoj se pojavila na dočeku.

Prilikom polaska iz Vašingtona na sebi je imala haljinu s motivima inspirisanim glavnim gradom EngleskeDizajner haljine vredne 4.400 dolara je Guči, a na njoj se nalaze obeležja Londona kao što su Big Ben, Tauver briddž, londonski autobusi i Parlament.

melanija tramp, donald tramp, sad, velika britanija, poseta, london Foto: Tanjug/AP

Teget usku suknju do kolena i svilenu bluzu sa maramom marke Barberi (koja košta čak 730 evra) i prebačeni sako, Melanija je na savršeni način ukombinovala, uprkos mišljenju kritičara da je izgledala kao stjuardesa.

Donald Tramp, Velika Britanija, kraljica Elizabeta II, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Za posetu kraljevskoj porodici prva dama Amerike odabrala je belu haljinu modne marka Dolče i Gabana sa teget kragnom i kaišem uz koju je uparila šešir u istim bojama. Celu kombinaciju zaokru탑ila je teget salonakama.

Ivanka Tramp (37) se pojavila na prijemu kod kraljice u plavoj Karolina Herera haljini sa cvetnim dezenom i suknjom sa zanimljivim šlicem.

Donald Tramp, kraljica Elizabeta, London Foto: Tanjug/AP

Haljina ima malu kragnu i rukave koji su dugi do laktova zbog kojih haljina izgleda još elegantnije. Karolina Herera je kreirala cvetne haljine za nekoliko Prvih dama: od Džeki Kenedi do Mišel Obame, pa nije čudo ni to što je Ivanka tražila haljinu ovog brenda. Haljina košta vrtoglavih 10.400 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA