≫ 

Bonatti summer 2019: Život je lepši na plaži (FOTO)

Okupana suncem, letnja kolekcija Bonatti kupaćih kostima spremna je za najtoplije dane!

  • 0

U potrazi za najfinijim belim peskom i tirkizno plavim morem, Bonatti kupaći kostimi stigli su do Indisjkog okeana i Maldivskih ostrva gde je nastala nova kampanja za sezonu leto 2019.

Letnja kolekcija dolazi u bojama i formama koje će biti apsolutni trend ove sezone. Ona vam nudi  kolorit od tirkiznih tonova, preko bež-zelenih printova protkanih zlatnim detaljima, do jarko crvene koja mora biti primećena na preplanulom telu. Tu su i večni klasici, crno-bele i mornarske kombinacije.

Bonatti Foto: Promo
Bonatti Foto: Promo

Probajte nove modele sa shape efektom, koje čine vašu figure perfektnom, kombinujte mix and match komade u kojima imate slobodu da sami formirate vaš kupaći. Izaberite najbolji model i boju koja vas čini zadovoljnom, jer letnja kolekcija Bonatti dolazi u bojama koje su pravi trend.

Bonatti Foto: Promo

Nije važno da li ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, bikini, push-up ili bandau krojeva, verujemo da ćete naći pravi kupaći za sebe među modelima za leto 2019.

Bonatti Foto: Promo

Saznajte više na www.bonatti.rs

Bonatti Foto: Promo
Bonatti Foto: Promo
Bonatti Foto: Promo
Bonatti Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA