≫ 

Kristina Agilera zasijala na reviji Žan-Pol Gotjea: Obratite pažnju na njene PVC čizme

Nikada nikoga i nigde ne ostavlja ravnodušnim

  • 5
Christina Aguilera Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Kristina Agilera je poznata po tome da svaki mogući stil promeni i to značajno. Za nju moda ne postavlja granice. Ovaj put se ustremila na kimono i čizme.

Poznata pevačica se pojavila na reviji Žan-Pol Gotjea na Nedelji mode u Parizu u raskošnom kimonu. Dok se njen stilski izbor vukao po crvenom tepihu još dugo pošto bi ona prošla, svi su primetili da je opet nešto obično uspela da pretvori u ekstravagantno.

Christina Aguilera Foto: Profimedia

Pored kimona sa velikim šlicem, prkosila je visokim temperaturama čizmama na visoku potpeticu. Interesantno je i to da je njena obuća izrađena od PVC materijala, pa se i time razlikovala od drugih.

Kimono je ukrašen "tatoo" modnim stilom, što bi trebalo da bude dovoljno upečatljivo da je o nekoj drugoj ličnosti reč. Međutim, Kristina obožava da šokira svojim izgledom, pa se potrudila da to uradi i ovaj put.

To nije sve. Celu kombinaciju je upotpunio tesno stegnuti korset, koji je istakao još više pevačicine obline.

Christina Aguilera Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Stil koji privlači pažnju je jako dobro uklopljen i sa šminkom i sa frizurom, pa se Kristini ovaj put baš ništa ne može zameriti.

Agilera ove nedelje proslavlja i 20 godina od izlaska njenog debitantskog singla koji je kasnije bio vodeći i na prvom albumu - "Genie in a Bottle".

VIDEO: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA