Emili Ratajkovski vraća u modu farmerke koje bi 80 odsto žena najradije spalilo

Sećate se niskog struka?

  • 21

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Manekenka je za šetnju sa suprugom i psom odabrala pantalone za koje su se mnogi nadali da nikada više neće biti u modi!

Reč je o farmerkama niskog struka, a njihovu ponovnu slavu potvrdila je čak i modna kuća Šanel.

Emili se odlučila za model sa nešto širim nogavicama, a uz njih je iskombinovala beli bodi s dubokim dekolteom i bele sportske patike.

Setimo se, ovaj model je bio popularan početkom dvehiljaditih kada su ga proslavile zvezde poput Britni Spirs, Bijonse i Paris Hilton.

Ono što mnoge žene ne vole kod ovog modela farmerki je to što otkriva baš svaki nedostatak, a osim toga zadnjica u njima izgleda prilično neprivlačno jer su krojene tako da je čine vizuelno manjom i ranijom.

Ipak, uprkos svim manama čini se da su dame poput Emili Ratajkovski u njima videle novi potencijal i oberučke ih prihvatile.

Da li ćete ih ponovo nositi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duboko

    14. jul 2019 | 19:41

    Lepše, elegantnije, zdravije... su duboke farmerice. Kada se devojka nagne a ispadnu joj tange i pola dupeta, ništa odvratnije, a posebno ako su prisutni i stariji ljudi.

  • i3

    14. jul 2019 | 20:13

    lici na kostura! Fuj

  • majalena

    14. jul 2019 | 19:05

    Plitke farmerke zbog toga sto ima “kratke” noge?! Pa valjda bi trebala da nosi one sa dubokim strukom,ne bi li ih vizuelno izduzila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA