≫ 

Bokserice koje hlade obradovale su muškarce širom sveta, a koštaju 8.000 dinara (FOTO)

Žene će nositi lepeze, a muškarci gaće koje hlade

  • 3
bokserice koje hlade

foto: amazon.com

Od raznih sprejeva do balzama, pripadnice lepšeg spola imaju nekoliko trikova u rukavu kada je reč o rashlađivanju tokom vrelih letnjih dana. Međutim, sada su u online prodaji i muške gaćice koje hlade genitalnu regiju.

Brend pod nazivom Snowballs Underwear prodaje ovu neobičnu vrstu veša koja dolazi s dva plastificirana paketića leda, koji su nazvani SnowWedges, koji se stave u posebnu pregradu na gaćicama kako bi hladili južni deo tela. SnowWedges su spremni za upotrebu nakon manje od sat u zamrzivaču.

S obzirom na to da koštaju 75 dolara na Amazonu, može se reći da ovo i nije najjeftinija opcija kada je reč o muškim gaćicama koje možete kupiti online. Međutim, za ovu cenu kupci dobijaju dva para pamučnih bokserica i tri umetka za zamrzavanje, piše Sun.

Utisci kupaca su oprečni. Dok jedni hvale inovativnost ovog proizvoda, drugi, pak, naglašavaju kako će se led istopiti za vrlo kratko vreme i kako dobijate isti efekt kao da držite hladan napitak među nogama.

(Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bale

    28. jul 2019 | 17:43

    ne igrajte se sa tim drugari ako uhvatite upalu tesko vama

  • Eee

    29. jul 2019 | 00:04

    Nikako nije zdravo ni hladiti ni topliti necim taj dio tjela. Treba da bude onako kako je trenutno na ostatku tjela a ono se samo po potrebi zagrijava ili hladi. Spusta ako je vrucr i prikuplja akk je hladno

  • Batica

    29. jul 2019 | 07:41

    Ja taj deo tela samo u toplo stavljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA