10 najbizarnijih stvari koje se prodaju ONLINE: Mi ne znamo ko bi ovo kupio, a neke su rasprodate!

Čast izuzecima, ali većina stvari s ove liste su potpuno neshvatljive

  • 11
WISH Foto: WISH

Odavno znamo da je internet beskrajan prostor svega i svačega, ali portal koji se bavi online prodajom "Wish" definitivno je pobedio sa proizvodima koje nudi.

Od uniseks čarapa sa motivom mesa, preko Nikolas Kejdž jastuka, pa sve do fiksatora za nožni palac, pogledajte najčudnije gedžete i aksesoare koji se mogu naći na ovom portalu:

WISH Foto: WISH

Ovaj neobičan uređaj za istezanje vrata može biti vaš za samo 22 dolara, a konstrukcija koja se kači na vrata trebalo bi da leči napetost u vratu i bolove u gornjem delu leđa ublažavanjem pritiska na mišiće i tkivo. Međutim, pre nego što isprobate ovako nešto definitivno bi trebalo da se konsultujete sa lekarom.

WISH Foto: WISH

Dizajneri enterijera se sigurno raduju. Verovali ili ne, možete kupiti 4 šljokičasta jastuka inspirisana holivudskim glumcem Nikolasom Kejdžom. Zašto biste ovo kupili? Ne znamo ni mi. A treba znati i da su ovi jastuci rasprodati.

WISH Foto: WISH

Gumeni prsten "jača" mišiće lica kako bi se dobio mršaviji izgled lica. Obećava vidljiv efekat protiv starenja i bora, a aksesoar trenutno košta 4 dolara.

WISH Foto: WISH

Ako vam je dosta dijeta, onda bi trebalo da znate da postoje minđuše za mršavljenje koje zahvaljujući svom "magnetizmu stimulišu akupunkturne tačke u žučnom mehuru" koje će pokrenuti brzo mršavljenje. I sve to za samo 4 dolara!

WISH Foto: WISH

Najlonska maska za kupanje dolazi u tri veličine i možda je jedina korisna stvar na ovoj listi. Dizajnirana je za smirivanje mačaka koje su tokom kupanja i češljanja agresivne. Ipak, pre upotrebe treba se posavetovati sa veterinarom.

WISH Foto: WISH

Ako imate iskrivljena stopala ili čukljeve sada će ispravljač pod nazivom WISH TOE sve to srediti i košta samo 4 dolara. Što je najzanimljivije jedan kupac je uređaj nazvao "izvrsnim".

WISH Foto: WISH

Još jedna pametna stvar našla se na ovoj listi, a zbuniće čak i najiskusnijeg provalnika. U pitanju je sef vešto skriven u rečniku engleskog jezika. Košta samo 27 dolara.

WISH Foto: WISH

Zašto bi ikome, pobogu, bili potrebni rukavi? Ne znamo ni mi, ali se naručuju k'o alva, dolaze u 20 boja i koštaju 4 dolara.

WISH Foto: WISH

Ako vas mrzi da idete u teretanu, pa vi i ne morate. Što biste kada imate električni uređaj koji stimuliše mišiće na rukama i stomaku. Proizvod košta 167 dolara, a iako je dobar masažer, korisnici kažu da nisu primetili nikakav efekat ni posle 4 nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    1. septembar 2019 | 12:16

    Gumeni prsten ima drugu namenu, bar mene asocira. Rukavi služe za zaštitu od sunca.

  • Др

    1. septembar 2019 | 11:42

    Како ко!? Па, Станија ,Сораја,( мада ми се чини да већ има иста), Миљана, Зерина, ,Ана, Алекс,Драгана Митар......да набрајам даље!?

  • Ena

    1. septembar 2019 | 17:01

    Nasim starletama nisu potrebne ove proteze one posle plasticnih operacija ovako izgledaju 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA