≫ 

Ako često nosite ovakvu odeću, vreme je da čujete neprijatnu istinu - u njoj izgledate "jeftino"!

Razmislite da li bi trebalo da nosite ovu odeću i kakvu poruku u njoj šaljete

  • 8

Da li ste znali da haljina koju ste platili papreno zapravo može učiniti da izgledate "jeftino"? Nije bitan novac koji ste odvojili, jednostavno postoji odeća koja "obezvrednjuju" čak i najbolje osmišljenu stilsku kombinaciju.

Modni stručnjaci su izdvojili nekoliko odevnih komada koji uvek i nepogrešivo čine da izgledate "jeftino", saznajte o kojoj odeći je reč.

1. Oprema za trening

Biciklističke bermude (ma koliko da su ponovo popularne) i sportske majice su napravljene od materijala pogodnih za vežbanje i podsticanje znojenje, i zato im je mesto u teretani. Neoprostivo je nositi ih na ulici, smatraju modni stručnjaci.

2. "Crevo" haljina

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amon Boutique🎀 (@amonboutique) on

Pripijena uz telo do te mere da otežava disanje i napravljena od debelog žerseja, ova haljina predstavlja propali pokušaj isticanja ženskog seksepila. Postoji mnogo lepših i suptilnijih načina da istaknete telo, a da ne izgledate jeftino.

3 . Kratki topovi

Iako su se vratili u modu na velika vrata, topovima je mesto u garderoberu tinejdžerki. Nijedna žena koja drži do svog izgleda i stila, neće ga obući.

4. Animirani printovi

Slična situacija kao i sa topovima. Ovo je odeća za adolscente i decu, a ako vi želite da pokažete svoju mladalačku stranu, postoje mnogo bolji načini da to učinite.

5. Ultrakratki šortsevi

Ne treba previše objašnjavati. "Vruće" pantalonice koje otkrivaju pola zadnjice nikad neće biti otmene.

Seksi devojka, guza, noge, šorts Foto: Profimedia/Alamy

6. Torbe od nekvalitetnih materijala

Torba je možda najvažniji aksesoar kad je u pitanju celokupna odevna kombinacija jedne žene. Ona može podići vaš autfit na viši nivo ili ga srozati. Torbe koje i same izgledaju jeftino (od nekvalitetne veštačke kože, loše kopije poznatih dizajnera...) nepogrešivo će učiniti da i vi tako izgledate.

7. Helanke

Devedesete su davno prošle, a čak ni u vreme svoje najveće popularnosti helanke nisu izgledale prefinjeno. "Pantalone" koje podsećaju na kao grinlon čarape nijednu kombinaciju ne mogu učiniti elegantnom, niti skupocenom.

8. Izgužvana odeća

Koliko god da žurite, nikad nemojte dozvoliti da kuću napustite u neispeglanoj garderobi. Utisak koji ćete ostaviti jeste da ste neuredni i aljkavi.

VIDEO: I ova haljina bi se sigurno mogla naći na ovoj listi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucy Ch

    4. septembar 2019 | 11:35

    Meni izgledaju još jeftinije one u skupim krpicama,skuplje krpice a jeftiniji mozak,tržišni zakoni vrednosti.

  • Djetic cg

    4. septembar 2019 | 11:16

    A eee mene ultra seksi go stomak ravan cvrst nimalo jeftino

  • Marko cg primorje

    4. septembar 2019 | 11:57

    Helanke me izludjuju bukvalno i ultra kratak sorts..alo rodjaci na zgodno tijelo to je savrseno a u svakom ruhu zgodno tijelo pogled mami😂😂😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA