• 36

Šok na modnoj sceni: Manekenka od 137 kila prošetala pistom držeći se za grudi (FOTO)

Ovo je bio potez na kom su joj posmatrači aplaudirali

  • 36

Tes Holidej (34), plus-size manekenka od 127 kilograma, prošetala je pistom na Fashion Week-u u Njujorku i predstavila belu haljinu prekrivenu frazom sample size ("veličina uzorka").

Veličina uzorka je termin koji se koristi u modnoj industriji i odnosi se na standardne proporcije modnih dizajnera kad prave veličine za žensku odeću. U SAD su to uglavnom veličine od 0 do 4, a ekvivalent u Velikoj Britaniji je od 4 do 8. Holidej nosi britansku veličinu 26!

 

Kad je došla do kraja piste, Holidej je podigla svoje grudi i protresla telom - potez na koji su posmatrači aplaudirali.

Inače, Tes se zalaže za pokret koji promoviše samopouzdanje bez obzira na veličinu odeće. Na svom Instagram profilu je napisala da je ova modna revija bila jedan od najpamtljivijih i emotivnijih momenata njene karijere.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ana

    Od bolesno mršavih, do bolesno debelih...Čemu promocija i propaganda takvih krajnosti. Hoće neko da kaže da je lepo i dobro izgledati ovako?! Ovako izgleda neko ko jede kao životinja i ne diže debelo dupe ispred TV-a, sem da otvori dostavljaču brze hrane. Bolesno.

  • Boro

    Ma ovo je miljana kulic glavom i bradom.

  • VUČIĆ

    Našem narodu niko da udovolji bitno je pljuvati nekoga zbog tetovaže.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima