≫ 

Izgleda kao gnojni čir, ali i nešto još gore: Ovo je najružniji verenički prsten na svetu (FOTO)

Zamislite da vas neko zaprosi ovakvim prstenom?

  • 2
prsten-foto-facebook Verenički prsten Foto: Facebook

Odabir vereničkog prstena predstavlja svojevrsni test za budućeg mladoženju - ako pogodi ukus svoje buduće neveste znači da je dobro poznaje, a ako pak omane - to je znak da je možda poranio sa prosidbom...

A čini se da se kupcu prstena koji je na društvenim mrežama proglašen najružnijim komadom nakita na svetu, ne piše dobro.

prsten-foto-facebook Verenički prsten Foto: Facebook

Nakon što je fotka osvanula na Fejsbuk stranici "That's it, I'm ring shaming", usledili su nimalo laskavi komentari. Mnogi su apelovali na buduću mladu "ubije" prsten pre nego što "izlegne neki užas", drugi su komentarisali da ih podseća na ozbiljno zagnojene bubuljice...

Korisnicima društvenih mreža nije manjkalo maštovitosti, pa su istakli i da ih podseća na neko veneričnu bolest, kao i da bi bilo najbolje da ga vrate tamo gde pripada - negde na dno okeana.

-  Sviđa mi se ta estetika genitalnog herpesa - napisala je jedna korisnica i dodala da je podseća na infekciju.

Mnogi su dizajn nesrećnog prstena povezivali sa veneričnim bolestima, a bilo je i onih koji su ga uporedili sa vaginalnim kondilomima.

prsten-komentari- foto-facebook Komentari na društvenim mrežama Foto: Facebook

- Izleda kao  hrpa gnojnih čireva koji samo što nisu eksplodirali - bio je još jedan od komentara.

Mlada se za sada nije oglašavala na ovoj grupi kako bi odbranila odabir svog verenika, tako da su mnogi zaključili da se sasvim sigurno i ona slaže sa komentarima. Neki su čak išli toliko daleko da su ubeđeni da je ona sama objavila prsten na ovoj stanici, zgrožena njime.

Da li biste vi nosile ovakav prsten?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    24. septembar 2019 | 10:38

    Prsten je neobican ali je lep i mastovit. To je stvar ukusa. Neko voli serijski a neko jedinstveni izgled. E ja volim nesto sto je jedinstveno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA