Kako da spojite komfor, udobnost i ispratite modne trendove dolaskom hladnijih dana

Početkom jesenjih dana, a naročito zimskih, većina ima poteškoće kako da uklopi odeću koja će u isto vreme pratiti eksluzivne modne trendove za predstojeću sezonu i odeću koja će biti adekvatna da nas zaštiti od hladnoće, kiše i snega

  • 4
Invento jesenja kolekcija Foto: Promo/Invento

Nova kolekcija jakni brenda Invento“ vam nudi sve ove stvari u jednom, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Jakne brenda „Invento“ izrađene su od prirodne kože, perja i krzna, koje već 20 godina grade svoj uspeh na tradiciji izuzetne izrade koje definišu modu i prkose testu vremena, zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

I ove sezone brend Invento pripremio je za vas mnoštvo muških, ženskih i dečjih modela jakni za jesen/zimu 2019/2020. Najfiniji i najkvalitetniji materiali poput jagnjeće kože i prirodnog životnjskog krzna i ove zime ulepšavaće vaše odevne kombinacije i učiniće da se osećate unikatno gde god da se pojavite.

Invento jesenja kolekcija Foto: Promo/Invento

Ovogodišnja kolekcija, kao što se od Inventa i očekivalo, odiše različitošću, dok za svaki od modela vezujemo našu misiju -  "Udobno, kvalitetno i moderno". Kako među ženskim, tako i među muškim pronaćićete strukirane modele, kao i one širokog kroja.

Invento jesenja kolekcija Foto: Promo/Invento

Ove sezone vas pored širokog asortimana ženskih i muških jakni, očekuje i posebna ponuda za naše najmlađe. Kako bi se pobrinuli da i naši mališani imaju sigurno i srećno detinjstvo, za njih smo kao i uvek do sada birali posebne materijale pri izradi jakni. Vaša deca će se uz naše jakne sašivene sa pažnjom u odabiru svakog detalja, izbora materijala i boja osećati toplo i udobno u svakom koraku.

Invento jesenja kolekcija Foto: Promo/Invento

Pogledajte celokupnu ponudu na našem veb sajtu: https://www.inventofashion.com

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    3. oktobar 2019 | 16:17

    Ja moju nosim vec desetak godina.

  • posteno

    6. oktobar 2019 | 23:21

    Zašto ovaj primjerak stalno mi preprecava da stavim da čitam šta jocu jakne me neinteresuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA