• 12

Cipele inspirisane đavoljim kopitama su najnoviji trend, a da li će ih Srpkinje nositi?

Nešto nam govori da noviteti koji stižu iz modne kuće Balenciaga neće doživeti popularnost u Srbiji

  • 12

Do sada smo imali prilike da vidimo svakakve bizarne inovacije kad je moda u pitanju i vremenom su svi tu čudni oblici, modeli i tkinine nekako našli put do ljubitelja uvrnutih stilova.

Ako je suditi po prvim reakcijama, duboke čizme sa otvorenim prstima nikada ne osvojile publiku, ali iz nekog razloga i to se desilo. Postale su apsolutni trend poslednjih godina.

Ipak, nešto nam govori da noviteti koji stižu iz modne kuće Balenciaga, odnosno od dizajnerke Paule Kanovas del Vas koja radi za ovu popularnu kuću, neće imati istu popularnost. Makar ne očekujemo da će ih nositi Srpkinje, koje su vrlo oprezne kada je reč o ekstremima u modi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

Cipele nazvane "Diabolo" inspirisane su đavolom, tačnije više đavoljim kopitama i prema prvim informacijama vrlo lepo se prodaju u Velikoj Britaniji.

Dizajnerka Paula Kanovas del Vas kaže da je ovim modelom želela da "pomiri" ljudski i životinjski svet, ali sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, jedino što joj je požlo za rukom jeste da učini da žene izgkledaju kao da na nogama imaju papke...

Komentari

  • Fenix

    Fuj

  • Janks

    Sad kad navale instagramuše da se forkaju u ovim ogavnim i odvratnim čizmama,teško nama.Šta je sledeće ,,must have" djavolji rogovi ili djavolji rep.Ma wau.

  • Ilova RS

    Ako imaju imalo pameti, onda neće. Ali nažalost mnogo puta su do sada dokazale da svega imaju al pameti ne

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima