• 7

Izvređali je zbog vereničkog prstena - na šta vas podseća? (FOTO)

Proglasili su ga najružnijim vereničkim prstenom ikada

  • 7

Osamdesete godine prošlog veka neće ostati zapamćene po "lepoj" modi. Ekstremne naramenice, biciklističke bermude, "bubreg" torbice... samo su neki od trendova koje smo "preživeli" u tom periodu.

Koliko je odeća bila neukusna, gotovo isti slučaj je i sa nakitom. Nosile su se velike minđuše na klips, prtenje "preteranog" dizajna i biserne ogrlice...

Upravo osamdesetih je jedna američka mama rekla "da" svom izabraniku koji je zaprosio u najmanju ruku neobičnim prstenom.

Fotografiju nakita je njena ćerka podelila na društvenim mrežama, i mada se sama narugala dizajnu, nije očekivala ovako oštre kritike...

Najruzniji prsten

Foto: Facebook/That's It I'm Ring Shaming

- Ovo je prsten koji je moj otac poklonio mojoj majci krajem osamdesetih. Ne znam koliko kamen ima karata i kakve je "čistoće", ali ja volim da ga zovem "uništitelj džempera" - napisala je Amerikanka i pokrenula lavinu komentara.

Otkako je objavila fotografiju vereničkog prstena, preko 265 korisnika je osetilo potrebu da ga prokomentariše. Neki su se šalili, a najveći broj njih je rekao da ih podseća na kvaku za vrata.

Najruzniji prsten

Foto: Facebook/That's It I'm Ring Shaming

- Vau, ovo je užasno čak i za osamdesete - napisao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao - Da li tvoj otac mrzi tvoju mamu?

Šta biste vi rekli kada bi vama verenik poklonio ovakav prsten?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 😂

    Kao za pecatiranje

  • Sneza

    Mene na masivni pecat.

  • Ja...RS

    Ako se mlada naljuti mladozenja lako moze da ostane bez ociju. 😂

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima