• 0

Treće veče Beogradske nedelje mode: Modne kreacije na svetskom nivou

Beogradska nedelja mode je uveliko u toku, a evo šta je bilo prikazano 3. večeri

  • 0

DRAGO - Dragoslav Rajičić je na Perwoll Fashion Week-u prikazao je kolekciju “I’ve Been Loving You Too Long” za proleće leto 2019/20 sažetu u tri bazična pojma - Prezasićeno, Preterano, Suvišno.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

Tijana Milutinović je pripremila kolekciju za proleće/leto 2020, kroz ispitivanje “nove forme” u okviru “starih razmišljanja“.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

SENKA se predstavila kolekcijom za proleće/leto 2020 SENKA kojom daje jedan od mogućih odgovora sadašnjem vremenu, prezasićenom ponudama.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

LILY TAILOR – LJILJANA JOKSOVIĆ spremila je kolekciju za sezonu jesen-zima 2019/20 inspirisanu unutrašnjom ženskom borbom sa sopstvenim stavovima naspram društvenih normi i očekivanja.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

LAGAMI - Lana Prosenica je kroz kolekciju za jesen-zimu 2019/20, pod nazivom “In My Closet” dala odgovor na stvarne potrebe i želje jedne žene, kroz sve njene uloge u jednom danu i celoj nedelji.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

ANA TROŠIĆ TRAJKOVIĆ kroz kolekciju za 2020.godinu - BITE THIS HIBRIDESED BLEND OF MIXED FUSION kritički razmatra tokove mode i modne industrije u novom vremenu i postavlja pitanje odgovornosti za hiperkonzumerizam, fast fashion i ulogu tekstilne proizvodnje u zagađenju životne sredine.

Belgrade fashion week

foto: Đorđe Tomić

Atelje Milene Čvorović kao studio za neformalno umetničko obrazovanje izdvaja se po programima za profesionalno usavršavanje i programima za hobiste. Revijom na Perwoll Fashion Week-u predstavilo se čak osamnaest polaznika, kroz dva koncepta Leukophobia „The fear of the color white“ i ALSOOMSE „Independent“.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima