≫ 

Kejt Midlton ima jako pametan trik da joj noge ne iskliznu iz visokih potpetica

Vojvotkinja od Kembridža je uvek spremna za akciju, pa čak i kada je u visokim potpeticama. Nije ni čudo što su se mnoge žene pitale - kako je to moguće?

  • 0
Kate Middleton, Kejt Midlton Foto: Profimedia/Backgrid UK

Sigurno ste primetili da Kejt Midlton do sada nije doživela neprijatnost sa odećom, a mnoge čudi kako se nikada nije čak ni saplela hodajući u salonkama.

Međutim, jedan stilista otkriva da postoji niz trikova koje vojvotkinja upražnjava tako da se u visokim potpeticama oseća kao u patikama.

Imajući na umu da članovi kraljevske porodice uvek moraju imati, barem bezbojne čarape, mnogi su se zapitali kako joj do sada nije noga ispala iz visokih potpetica?

velika britanija, kraljevska porodica, božić, crkva, princ vilijam, kejt midlton, princ hari, megan markl Foto: Tanjug/AP

Odgovor se krije u čarapama koje se na dnu imaju samolepljive uloške tako da prilepe vašu nogu za cipelu i ona ne može da mrda nigde.

Zanimljivo je su takve čarape postale dostupne i "običnim smrtnicima". Koštaju oko 10 evra u inostranstvu, a nema sumnje da će uskoro stići i u Srbiju.

VIDEO: Vilijam i Kejt šišali ovce, pa neko zamalo da dobije po nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA