≫ 

Ovo su najveće modne katastrofe decenije, tu su i velike cipele Megan Markl i haljina Kim Kardašijan

"Love The Sales" objavio listu svetskih ikona stila koje su malo promašile kombinaciju

  • 1

Rezultati su došli od strane žena širom sveta i to na koji način su one videle poznate dame i njihov stil protekle decenije. Na listi modnih katastrofa nalaze se žene za koje se smatra da su modne ikone današnjice.

Najzanimljiviji su bili pogledi javnosti o najvećim modnim promašajima, a na vrhu liste nalaze sve dve vrlo poznate dame- vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

princ Hari, Megan Markl Foto: Tanjug / AP

Obe dame su vrlo uticajne u svetu mode, ali načinile su kikseve koji su ih doveli na listu najvećih promašaja u poslednjoj deceniji.

U pitanju su velike cipele Megan Markl koje je nosila na veridbi za princa Harija, i već dalko poznata Živanši cvetna haljina Kim Kradašijan koju je nosila na Met Gala balu u devetom mesecu prve trudnoće.

Kim Kardasijan 2013 Foto: Guliver/Larry Busacca/Getty Images

Žena koja je napravila najviše modnih katastrofa je britanska rijaliti zvezda Gema Kolins, na drugom mestu je Lejdi Gaga, a odmah potom pevačica Majli Sajrus.

Lejdi Gaga, Gremi nagrade Foto: Profimedia/Visual

Među najomiljenijim modnim ikonama našle su se britanska voditelja Holi Vilougbi, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, Rijana i glumice Mišel Kigan i Helen Miren.

Helen Miren Foto: AP/Tanjug

Video: Stvarno sam je uništio: Saša Vidić i jedna kesa za smeće u novoj, urnebesnoj epizodi

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA