≫ 

Dizajneri se stvarno sprdaju s nama! Kreirali bizarne minđuše koje koštaju više od 30.000 dinara

Francuska modna kuća Mejson Margiela predstavila je svoj krajnje neobičan dizajn minđuša koji je naišao na mnogobrojne kritike ljudi, čak i najvatrenijih ljubitelja mode

  • 3
Foto: Promo/Maison Margiela

Luksuzni brend Mejson Margiela, koji se proslavio po svom avangardnom kreacijama, pripremio je niz aksesoara u svojoj jesen/zima kolekciji, a jedne minđuše su ubedljivo osvojile najveću pažnju internet publike.

Reč je o zlatnim alkama koje su prikačene za karticu sa oznakom proizvoda na koju se inače upisuju sve informacije o proizvođaču.

Tako je francuska modna kuća ove, na prvi pogled obične minđuše, pretvorila u redak komad nakita čija prva cena je iznosila neverovatnih 220 funti, odnosno 30.310 dinara. 

Minđuše se nose samo na jednom uvetu, a dolaze u kombinaciji zlatne i bele boje..

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @styleseshh on

Zbunjeni zaljubljenici u modu objavili su na Tviter fotografiju minđuša, pitajući se "da li ceo život pogrešno nose minđuše".

- Horor su. Ovo je nešto najodvratnije što sam ikada videla - napisala je jedna revoltirana žena na Tviteru.

- Zašto visoka moda ne može da bude kreativna i po prihvatljivoj ceni? Ne želim da platim 300 ili 400 dolara samo zato što je reč o poznatom brendu. Dizajneri su očigledno ostali bez inspiracije - dodao je drugi korisnik ove društvene mreže.

Za razliku od početne cene, zlatne alke su trenutno snižene i mogu se kupiti za 84 funti

Video: Osvojila Dubai! Cecina ćerka stavila minđušu u nos, pa zapevala u oskudnoj majici

(Telegraf.rs/ K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koviljka

    27. decembar 2019 | 11:50

    A ljudi moji!!! Imate li Vi sopstveno mišljenje, sopstveni ukus, kako to da neko može da Vam nameće svaku glupost i bezukus! Da li bi ste i nokšir-noćnu emajliranu posudu stavile na glavu ako je to neka uripovana individua, eto, samo tako, proglasila, MODERNOM??!! Ko li to upravlja Vama, vašim navikama, mišljenju....

  • Ja

    27. decembar 2019 | 10:52

    Ova ista Jovana Joksimovic bez sminke, samo manje nadr.ana. 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA