≫ 

Kejt Midlton zažalila zbog svoje modne kombinacije: "Nije trebalo ovo da obučem"

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton se požalila zbog svoje modne kombinacije koju je odrabrala da nosi za Božić

  • 0
Kate Middleton

Foto: Guliver/Stephen Pond/Getty Images

Na dan Božića britanska kraljevska porodica je prisustvovala božićnoj misi u crkvi Svete Marije Magdalene u Kings Linu u grofoviji Norfolk u Engleskoj.

Ova svečanost je bila povod da se svi okupe i proslave najradosniji praznik sa bližnjima, a sve oči su svakako bile uprte u vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i princa Vilijama, kao i njihovu decu,  princa Džorža i princezu Šarlot.

Elegantna Kejt je zablistala u sivom kaputu sa potpisom dizajnerke Ketrin Voker, uz koji je uparila aksesoare u smargadno zelenoj boji - šešir, pismo torbu i salonke.

I dok obožavatelji širom sveta obožavaju njen klasičan, vanvremenski stil, ispostavilo se da je vojvotkinja od Kembridža zažalila zbog modne kombinacije koju je odabrala za misu.

 Tokom kratkog razgovora sa 19-godišnjom obožavateljkom Rejčel Envil, koja se našla u blizini vojvotkinje, Kejt je kazala "da nije trebalo to da obuče".

- Kejt je pričala sa mojom ćerkom o garderobi, istakla je da joj je previše vruće i da nije trebalo tako da se obuče - istakla je majka Rejčel, dodajući da Kejt nije garderobu prilagodila vremenskim prilikama...

Potom je dodala da su ona i njena ćerka razmenile samo nekoliko rečenica, da razgovor nije trajalo ni minut, kao i da je lepa vojvotkinja veoma prijatna u javnosti.

Video: Umesto da mahne, princeza Šarlot se isplazila novinarima

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA