≫ 

Influenserka kritikovana zbog fotografija u mokroj majici: "Reklamiraš se dok tvoja zemlja gori"

Instagram zvezda Tami Hembrov se suočila sa užasnim kritikama korisnika interneta

  • 15

Instagram model Tami Hembrov, koja ima 10,5 miliona pratilaca, rešila je da promoviše svoj modni brend na Instagramu, a u isto vreme da donira novac žrtvama razarajućih požara u Australiji.

Međutim, s obzirom na kritike koje su usledile, bila je prinuđena da deaktivira svoj nalog.

- 100% zarade ću donirati za katastraofalne požare u Australiji - napisala je ispod objave, a potom označila modni brend koji reklamira putem popularne društvene mreže.

Očigledno ne razmišljajući o posledicama, manekenka se suočila sa užasnim kritikama ljudi koji su je osudili zbog ovog čina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tammy Hembrow Updates (@hembrow_updates) on

- Reklamiraš se na Instagramu dok tvoja zemlja gori. Umesto da promovišeš ekološku svest, ti promovišeš sebe - glasi jedan od komentara.

Ti si iz Australije? Zar ne bi trebalo da misliš na nešto drugo osim samo na svoj izgled? - upitao ju je korisnik Instagrama.

Iako je Tami brzo reagovala i deaktivirala svoj nalog, u pokušaju da spreči dalje komentarisanje ogorčenih ljudi, kopija fotografije na kojoj pozira u donjem delu bikinija i beloj majici je objavljena na njenoj fan stranici.

Manekenka je kasnije ponovo aktivirala nalog, a potom objavila tužan video koale iza koje se nalazi užasna vatrena stihija.

Video: Peščana oluja paralisala Australiju, užasni prizori narandžastih gradova

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. januar 2020 | 17:20

    Pa zena se pokvasila da je ne uhvati plamen, to je edukativna slika

  • Luka

    8. januar 2020 | 17:44

    Brutalna je ima li na portalu neka priblizna🤣

  • DARKO 100%

    8. januar 2020 | 17:02

    Sta je devojka kriva,lepo je rekla da ce celokupnu zaradu donirati,pa nije ona izazvala pozar,a ni ta priroda nepali se lako sama od sebe treba i nju neko da zapali,a svest o ekologiji to drzava treba da uzme primat jer ona ima moc informisanja kroz medije i skolstvu i na taj nacin da utice na svest gradjana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA