≫ 

Kažu da je ovo je najpopularnija venčanica na Internetu, a tu titulu nosi već godinama

Sudeći po broju lajkova i komentara, većina žena se složila da je ovo jedna od najlepših venčanica koju su u poslednje vreme videli na internetu

  • 1

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on

Od samog lansiranja ovog komada, daleke 2016. godine venčanica australijskog modnog brenda "Grace Loves Lace" je stekla neverovatan broj lajkova na Pinterestu i pregledana je više od 2,5 miliona puta.

Među hiljadama venčanica koje se mogu naći na popularnim društvenim mrežama, ova kreacija se izdvojila nesvakidašnjim dizajnom, boho stilom i romantičnim detaljima...

Čipkana haljina koja uokviruje figuru nadograđena je slojem prozirne bele tkanine. Ipak, ono što je čini posebno ženstvenom su prorezi koji nežno padaju i lepršaju do samog poda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on

Venčanica je vrlo elegantna, a s pored lepršavog materijala, damama se posebno dopada što kroj otkriva leđa dok se sa ramena pružaju svilene trake u stilu rimskih boginja.

Što se tiče stila, jasno je da su dizajneri bili inspirisani boho romantikom, te se može reći da je venčanica namenjena svim ženama koje hoće da izgledaju ženstveno, a ujedno i seksi na svom venčanju.

Kako pišu svetski modni magazini cena ovog dizajnerskog komada iznosi oko 200.000 dinara.

Da li vam se sviđa ova venčanica?

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA