Eksplicitan bikini iz 1977. godine koji bi sigurno "srušio" Instagram da je tada postojao

Legendarna manekenka Kristi Brinkli objavila je fotografiju naslovnice Cosmoplitana iz 1977. godine

  • 0

Ako mislite da su današnji bikiniji provokativni u tome će vas razuveriti naslovnica magazina Cosmopolitan iz 1977. godine koju je krasila američki supermodel Kristi Brinkli.

Do danas Kristi se našla na preko 500 naslovnica, a danas sa 65 godina ne prestaje da intrigira ljude širom sveta svojim neverovatno mladolikim izgledom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Kristi je objavila naslovnicu iz 1977. godine na kojoj pozira u ljubičastom kupaćem kostimu iako tada rizikovati s modom nije bilo toliko preporučljivo.

Duboko sečeni ljubičasti bikini sa trakama i minijaturni gornji deo danas bi bio sam hit, ali i pre 33 godine bioje nosiv među supermodelima.

- U to vreme svi bikiniji nosili su se na kukovima. Ovaj duboko sečeni bikini učinio je kuk novom erogenom zonom - napisala je Kristi kraj fotografije.

Iako je tada ovakav bikini bio rizičan za nošenje i rezervisan samo za modele i fotografisanje, danas ga nose sve poznate dame i u njemu slobodno poziraju.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA