≫ 

Vojvotkinja Kejt Midlton nosi haljinu od 2.200 dinara koju možete i vi da kupite

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ponovo je uspela da oduševi modne entuzijaziste perfektnom odevnom kombinacijom koju gotovo svaka žena može da priušti sebi

  • 12
Kate Middleton Foto: Guliver/Charlotte Graham - WPA Pool/Getty Images

Dok Megan Markl mnogi osuđuju zbog trošenja novca na skupocene toalete i torbe, vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, dokazuje da može izgledati besprekorno elegantno i lepo u modnoj kombinaciji za koju ne treba izdvojiti mnogo sredstava.

Prelepa Kejt se za prvi angažman u novoj kalendarskoj godini pojavila u društvu svog supruga princa Vilijuma, a za ovu svečanu priliku izabrala je da obuče crno-belu pepito haljinu koju potpisuje modna kuća Zara. Najbolje od svega, ova haljina košta 2.200 dinara!

Osim zanimljivog dezena, koji evocira duh sedamdesetih, kreacija koja seže malo ispod kolena, poseduje ženstveni kroj koji pristaje baš svakoj figuri. A kao glavni detalj koji je dao dozu romantike celokupnom stajlingu je mašna koja se vezuje na predelu vrata.

Lepa Kejt je uz ovu kombinaciju uparile jednostavne crne salonke sa štiklom, a preko haljine je obukla tamno zeleni Aleksandar Mekvin kaput.

Naravno, ostala je verna svom prirodnom izgledu, te je zablistala uz samo malo rumenila i karmin pastelnih tonova, dok je njena kosa stilizovana u nonašalantne lokne.

Da li vam se sviđa ova modna kombinacija vojvotkinje?

Video: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

 

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    16. januar 2020 | 23:39

    Ma kako da ne nasla je u kontejneru. I vi verujete u to. Jeftina garderoba je neudobna a ona stigla udoban zivot i sad kao da je jadna pa nema da kupi ili lazna skromnost. Ligavi su ti Englezi ali mnogo kulturna nacija. Cudo

  • Eto!

    16. januar 2020 | 22:06

    Da, svidja mi se kombinacija, a gde se ko u Srbiji oblaci, ovog puta NIJE bila tema, nego Kejt Midlton!

  • Medena

    16. januar 2020 | 22:37

    Ne vidim kakva je haljina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA