≫ 

Bijonse će "popiti" tužbu zbog modne kolekcije? Čuvena firma tvrdi da im je ukrala dizajn

Bijonse je nedavno predstavila svoju "Ajvi Park" kolekciju koja je ubrzo osvojila modne trendsetke iz celog sveta. Ipak, izgleda da se iza jedinstvenih komada garderobe zapravo krije obična kopija

  • 4
Bijonse Foto: Profimedia/The Mega Agency/adidas.co.uk/ivypark

Čuveni britanski brend "Sainsbury" je optužio Bijonse da je iskopirala njihov dizajn garderobe, navodeći da je poslednja modna kolekcija koju je predstavila američka zvezda "obična kopija".

Nakon što su prvo ljubitelji mode primetili veliku sličnost između odevnih kolekcija, "Sainsbury" je na Tviteru prozvao popularnu pevačicu objavivši fotografiju svog dizajna.

- Repujemo od 1869. - napisali su, očigledno želeći da skrenu da se njihov specifičan rad utemeljio i razvijao na tržištu još od davnih dana.

Nova "Ajvi Park" kolekcija će biti puštena u prodaju 18. januara, a prve komade smo premijerno imali priliku da vidimo upavo na Bijonse koja se fotografisala za decembarsku naslovnicu poznatog Elle magazina.

I dok mnogi ističu da kolekcije nalikuju jedna drugoj, kao i da je slavna pevačica definitivno pronašla inspiraciju u dizajnu britanske modne kuće, pojedini ističu da jedina sličnost koja postoji se ogleda u boji.

Bijonse se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja, a mnogi pretpostavljaju da bi čak mogla da "popije" tužbu zbog krađe.

Šta će se zaista desiti, ostaje tek da vidimo.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA