≫ 

Manekenka je objavila selfi fotografiju, a svi su primetili jedan neočekivan detalj na slici

Ovo sigurno nije želela da pokaže

  • 1
Nikol Trunfio manekenka Printskrin Instagram / Nicole Trunfio

Australijanska manekenka Nikol Trunfio nedavno je iznenadila svoje Instagram pratioce predivnim fotografijama na kojim je otkrila svoj trudnički stomak, ali nije primetila da je kamerom usnimila jedan neočekivan detalj.

Tridesetrogodišnja lepotica, koja očekuje treće dete, pozirala je ispod ogledala u uskom kombinezonu preko koga je obukla elegantan sivi kaput. Pored Šanel torbe na rame, koja stoji na komodi, supermodel je na svojoj selfi fotografiji pokazala i bočicu sa urinom.

I dok smo sigurni da ovo sigurno nije želela da pokaže celom svetu, obožavatelji manekenke nisu previše pažnje pridavali testu urinokulture, jer Nikol verovatno redovno mora da kontroliše svoje zdravlje. Tako su radije komentarisali njen uzani kombinezon koji se totalno pripio uz telo.

- Izgledaš prelepo, kao lutka - napisala je jedna osoba.

- Deluje udobno, ali zamisli da moraš da odeš do toaleta? - upitao ju je korisnik Instagrama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nicole Trunfio (@nictrunfio) on

Specijalno dizajniran kombinezon iz jednog dela, koji ističe sve obline na telu, je omiljeni modni komad ove mlade mame koja je trenutno u 36. nedelji trudnoće.

Inače lepa Nikol, koja je radila kampanje za brendove Dolče i Gabana, Versaće, Valentino i Viktorija Sikret, je poznata po skandalima na društvenim mrežama.

U novembru mesecu prošle godine, ostavila je 233.000 Instagram pratilaca u čudu kada je objavila fotografiju svog nagog tela na kojoj je otkrila trudnički stomak.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nicole Trunfio (@nictrunfio) on

Video: Zorannah prodaje prljave patike za 120 evra: Kad se operu u boljem su stanju

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA