Skromna vojvotkinja: Znate li koliko košta suknja Kejt Midlton o kojoj su pisali svi?

Svet ne prestaje da priča o njenoj najnovijoj odevnoj kombinaciji, a ljudima je posebno fascinantan jedan modni detalj

  • 6

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, pojavila se ove srede u elegantnom izdanju u Kardifu u Velsu kako bi podržala svoj novi projekat „5 velikih pitanja o mlađima od 5  godina“. Mnogi su pisali o njenoj odevnoj kombinaciji, ali se svet oduševio tek kada je otkrivena cena suknje koju je nosila, piše Huffpost.

Projekat na kom Kejt radi Kensingtonska palata opisala je kao „orijentaciono istraživanje koje ljudima širom Ujedinjenog Kraljevstva daje priliku da iznesu svoj pogled na odgajanje sledeće generacije“. Ovo istraživanje omogućava odraslima da, bili oni roditelji ili ne, odgovore ne pitanja u vezi sa odgajanjem dece.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Na ovom događaju, organizovanom u Dečjem centru „Ely and Careau“, vojvotkinja se pojavila u bež kaputu od kašmira marke „Massimo Dutti“, ispod kojeg je imala crnu rolku, crne čizme i dugu suknju sa printom leoparda.

Najviše pažnje privukla je upravo leopard-suknja koja se mogla videti tek kad je skinula kaput i posvetila se druženju sa decom.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Naime, ova suknja je kupljena u „Zari“, gde je košta 50 dolara (5.300 dinara), ali je nedavno na rasprodaji prodavana za 13 dolara (otprilike 1.400 dinara).

Kejt je ovim potezom još jednom oduševila mnoge svoje obožavaoce, jer je, kako većina njih kaže, ponovo pokazala koliko je skromna, kao i da „čak i jeftin komad na nekome ko ume da ga ponese može da izgleda skupo i elegantno“.

V. T.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA