Ovaj bikini će biti hit leta: Da li biste nosili kupaći koji otkriva celo poprsje?

Kreiran samo za najsmelije dame

  • 11
Bikini Foto: Promo / Fashion Nova

Iako još uvek nismo ušli ni u prolećnu sezonu, poznati dizajneri širom sveta su počeli da predstavljaju svoje najnovije modne kreacije za leto.

Tako se na internetu pojavila promotivna fotografija bikinija koji potpisuje modna kuća "Fashion Nova", a ovaj neobičan aksesoar izazvao je velike reakcije dama koje prate trendove.

Reč je o dvodelnom modelu kupaćeg, veoma zanimljivog kroja, koji se sastoji iz tanga gaćica i topa koji potpuno otkriva predeo ispod grudi. 

Kreator seksi komada se poigrao i sa asimetrijom, te ovaj bikini poseduje još jedan detalj - dugačak rukav, koji podseća na hit modele majica koje smo nosili devedesetih. Tako je jedna ruka potpuno skrivena, a druga izložena suncu.

Ipak, ono što je definitivno izazvalo najviše pažnje je upravo gornji deo bikinija koji ništa ne ostavlja mašti, s obzirom da svako može uživati u gotovo celom poprsju koje viri iz topa.

Bikini Foto: Promo / Fashion Nova

Iako su kreatori očekivali da će izazvati oduševljenje trendsetera, sudeći po prvim reakcijama ovaj komad neće doživeti veliki uspeh na tržištu mode....

- Ok, recite mi šta vi trebalo da radim kada mi pocrni jedna ruka? Samo jedna.

- Izgledao bi bolje bez dugog rukava - pisali su korisnici interneta...

Naravno pojedinici ipak vide lepotu u ovom dizajnu, te su ispod objave promo fotografije napisali "da bi ga rado posedovali" i da je "zaista originalan" i "sladak".

Cena ovog oskudnog i provokativnog komada iznosi 30 funti, odnosno oko 4.100 dinara.

Šta vi kažete? Da li ovaj bikini zaista može da postane trend u svetu mode?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dan

    27. februar 2020 | 23:04

    Jel realno da ima ovakvo dupe?

  • Лићми

    27. februar 2020 | 23:02

    Да ми одморимо очи и уживамо у згодним девојкама само напред за идеју

  • Samo kazem

    28. februar 2020 | 17:51

    A da za promenu napravite nesto sto pokriva intimne delove tela? A vi "muskarci" kojima se ovo svidja, da li bi ste ozenili devojku koja nosi ovo? Kako bi reagovali da vasa sestra, devojka, cerka ili majka obuku ovo pa da balave takvi poput vas?Kako cete reagovati kada debela zena obuce ovo jer je moda pa pocne da kipi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA