≫ 

Ne, nije bež ni bela! Evo koja boja grudnjaka se neće provideti ispod bele majice

Standardni problem svih žena kada je bela odeća u pitanju je kakav grudnjak da odaberu

  • 0
Bela majica Pexels/Ivan Oboleninov

S dolaskom toplijeg vremena većina pripadnica lepšeg pola bira svetliju garderobu.  Međutim, postavlja se ključno pitanje: "Kakav grudnjak odabrati i u kakvoj boji?"

To  je standardni problem svih žena kada je bela odeća u pitanjuNajčešće prave grešku odabirom grudnjaka u beloj boji. Beli grudnjak postaje još vidljiviji ispod bele majice ili haljine i njega treba izbegavati.

Nakon izvesnog vremena on menja boju i nije više tako beo, što svakako neće izgledati lepo. To je razlog više da izbegavate bele grudnjake.

Iako se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje, možda će vam ova boja veša ličiti na grudnjake koje je nosila vaša baka jer ovim modelima često nedostaje doza seksepila.

Rešenje je u grudnjaku crvene boje - bićete potpuno sigurni da se grudnjak u ovoj boji neće videti ispod prozirne bele odeće, pa čak ni ispod garderobe u tamnijoj boji.

Brushalter Pexels/Castorly Stock

Ne brinite, on se neće provideti jer crveni brushalter se stapa sa belom majicom, isto kao i grudnjak u boji mesa, a tajna se krije u tonu vaše kože. Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod belom odećom. Jako je važno da birate odgovarajuće crvene tenove, dakle ne ružičaste ili bordo.

Takođe, treba da obratite pažnju na teksturu, najbolje je da bude glatka, ukoliko nosite usku garderobu. Jer šare od čipke nisu nimalo privlačne kada se vide preko garderobe. Čipkasti veš možete nositi ispod šire garderobe u beloj boji.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA