Kupaći kostimi za novu energiju leta

Gde god se sunčali i kupali ove godine, novi kupaći kostim donosi nam novu energiju!

  • 0
Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Bonatti je pripremio veliku kolekciju bogatu modelima i dezenima za različite ukuse i tipove građe. Kolekcijom dominiraju kombinacije jarkih boja a tu su i svedeni koliriti za ljubitelje klasike.

Bilo da su vaš favorit jednodelni kupaći kostimi, klasični bikini kupaći, široko vezivanje bandau gornje delove, ili korpe za elegantno istaknut dekolte, sigurno ćete pronaći Bonatti model za sebe. Primamljivi dezeni su primenjeni na različitim modelima, tako da u istom dezenu možete pronaći bikini, bandau, ili jednodelni kupaći kostim... Ove godine svi dvodelni kupaći kostimi mogu se kombinovati i prodaju se odvojeno.

Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Nismo zaboravili sve dame sa raskošnim poprsjem, koje nose kupaći sa C korpom i kupaći sa D korpom, pa su ovi modeli takođe dostupni u nekoliko atraktivnih dezena.

Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Da bi letnji outfit bio potpun, tu su i haljine za plažu, od finih materijala, lepršave koje ležerno padaju, ili pripijene uz telo, sa karnerima i izazovnim prorezima. Tu su i šeširi, različitih veličina oboda, koji su napravljeni da se lako ukombinuju uz torbe za plažu i haljine.

Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Muški modeli i ove godine dolaze u tri varijante – muški kupaći slip, šorc za kupanje ili muške bokserice. Udobni su i brzo se suše, primamljivih su dezena, ili svedenih boja, sa dodatnim pojasom u struku ili bez njega.

Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Ovogodišnja kolekcija fotografisana je na Sejšelima, čija je priroda dodatno istakla egzotiku modela, jarke boje i zanimljive detalje.

Bonatti leto Foto: Slobodan Pikula

Posetite sajt www.bonatti.rs, pogledajte sve modele i zapratite Facebook stranicu Bonatti Underwear i Instagram profil bonatti underwear i budite u toku sa svim novinama i akcijama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA