Novosadska Promenada, omiljena šoping destinacija ovog leta

Odložite stvari za prelaznu sezonu i spremite se da osvežite svoje letnje garderobere tokom šoping vikenda 13. i 14. juna uz sjajne popuste.

  • 0
Tržni centar Promenada, šopin centar Foto: Jelena Ivanović

Šoping centar Promenada Novi Sad još jednom potvrđuje svoju poziciju najbolje destinacije za kupovinu u zemlji, uz sjajne popuste tokom šoping vikenda 13. i 14. juna, kao i poklon kartice za najbrže kupce, svakog dana do kraja meseca.

Od kada je otvorena, novosadska Promenada  je postala, ne samo deo svakodnevnog života za građane Novog Sada i okoline, već i destinacija koja ima sve veći značaj za one koji posećuju Novi Sad. Razlog je prilično jasan  - kvalitet ponude i miks brendova u Promenadi nadmašuje bilo koji drugi šoping centar u regionu, dok moderan enterijer osigurava da pored šopinga posetioci mogu odvojiti vreme i za ugodan ručak u food court-u sa čak 14 restorana u ponudi ili na jednoj od dve velike terase, od kojih jedna pruža fenomenalan pogled na Petrovaradinsku tvrđavu. Ljubitelji sporta imaju priliku da ovo iskustvo upotpune igranjem basketa na terenima ispred šoping centra.

Ovaj moderni šoping centar je od samog početka zamišljen kao lokacija koja će biti prava meka za sve modne sladokusce. Čak 49.200 kvadratnih metara prostora dizajniranog za uživanje i kupovinu sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. Neki od poznatih radnji i brendova koji se mogu naći u Promenadi su Fashion&Friends, XYZ, Calvin Klein, Diesel,  Under Armour, Barbolini, P…S…Fashion, Mohito, Beosport, Gagliardi, Zara, Massimo Dutti, Bershka, Mohito, Reserved, Sport Vision, N Sport, Lisca, Orsay, Legend, Tiffany, Mona, Maison Marasil, Kigili, House, Cropp i mnogi drugi.

Dakle, odložite stvari za prelaznu sezonu i spremite se da osvežite svoje letnje garderobere tokom šoping vikenda 13. i 14. juna uz sjajne popuste. Bilo da ste u potrazi za letnjim modnim kolekcijama, sportskim komadima, obućom, cipelama, aksesoarima, ili dekoracijom za vaš dom - to možete učiniti po specijalnim cenama tokom šoping vikenda u Promenadi!

Pored sjajnih popusta, od 13. do 30.6. prvih 5 posetilaca koji svakog dana u periodu 14-22h donesu račun u minimalnom iznosu od 3.000 rsd iz prodajnog objekta u Promenadi na info pult i tačno odgovore na nagradno pitanje, imaju priliku da dobiju poklon karticu u iznosu od 5.000 dinara!

Vidimo se u Novom Sadu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA