≫ 

Vrelo leto je pred nama: Zavodljiva Nevena u najnovijoj Bonatti letnjoj kolekciji kupaćih kostima

Nevena je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal novom Bonatti kolekcijom

  • 0

Nevena Krstić je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Završila je visoku školu strukovnih studija i dve godine nakon toga je otputovala za Indiju gde je radila kao model.

- U Indiji sam provela 6 godina. Bila sam i u mnogim drugim zemljama, ali sam se najviše zadržala tamo. Indija je zemlja iz bajke, puna najrazličitijih kontrasta i beskrajnih mogućnosti. Najlepše saznanje je bilo da vole i poštuju moju zemlju - rekla je Nevena.

Zbog trenutne situacije koja se dešava u svetu zbog korona virusa trenutno je u Beogradu i ovde radi. Svoje slobodno vreme provodi tako što trenira sa svojim ličnim trenerom, čita knjige, gleda filmove i druži se sa prijateljima. Hrani se zdravo zbog treninga ali, kako kaže, naravno da ima dana kada napravi izuzetak, pa pojede sve sto poželi.

Na mene je najviše uticala moja porodica, zahvaljujući njima sam postala osoba koja jesam danas. Imam dečka i jako sam zaljubljena. Svoju budućnost vidim u srećnoj porodici pored osobe koju volim i koja će mene da voli takvu kakva jesam, ali i da ima osobine koje tražim u muškarcu. Teško ih je naći, a to su poštovanje, razumevanje i iskrenost - rekla je Nevena za "Telegraf".

Model: Nevena Krstić

Zahvaljujemo se Imanju 4 Pera na pelepoj lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA