Izbačena iz teretane jer njena odeća otkriva previše kože: Da li je ovaj stajling neprikladan?

Morala je da napusti prostorije za vežbanje

  • 4
vežbanje Pixabay.com

Gabi Godard iz Australije se našla u veoma neprijatnoj situaciji kada joj je fitnes instruktorka u teretani rekla da mora da ode kući da se presvuče, jer njena odeća otkriva previše kože.

Gabi Godard iz Sidneja je uparila klasične biciklističke pantalone i kratku crnu majicu za trening, ali je zbog svoje odevne kombinacije morala da napusti prostorije za vežbanje.

Kako je ispričala, jedna od instruktorki joj je kazala da mnoge tinejdžerke redovno dolaze u teretanu i da njena odeća za vežbanje otkriva previše kože.

Šokirana zbog izjave fitnes instruktorke, koja joj je ukazala da je njen autfit neprikladan, 27-godišnja Gabi se slikala u odeći koju je nosila tog dana, a zatim fotografiju objavila na Instagram.

Objasnila je da je dan bio vreo i da teretana nije imala klima uređaj.

Gabi Godard Foto: Printskrin Instagram/gabigoddard

Takođe je otkrila da je podnela žalbu zbog "neprimerenog ponašanja" instruktorke.

- Užasnuta sam što se vaša teretana odlučila na izbor odeće (i slobodu vežbanja) nezavisne odrasle žene. Štaviše, vaša škola uvećava vrednosti (sa stvarnim životnim posledicama) koje su naizgled štetne - napisala je u svojoj žalbi.

Gabi je kazala da njena odeća nije "nimalo bezobzirna" i da nije prekršila " dres kod" dodajući da je nosila slične odevne komade i u drugim teretanama i da "joj se nikada niko nije požalio".

Šta vi kažete? Da li je njena odeća neprikladna?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    19. avgust 2020 | 00:33

    Nije prikladna I to gornji deo. Zna se sta se obuce a ne sporski BH.

  • Marko

    19. avgust 2020 | 10:37

    Za trening su sorc i majica, a ne biciklisticke i top, gde se sve useca, oslikava. Zamislite muskarca kako trenira u biciklistickim gde mu se ocrtava muskost, i tako hoda kroz teretanu, pred ostalim clanovima 🙄

  • Zora

    19. avgust 2020 | 11:40

    Ili poštuj pravilo kuće ili izadji napolje, stvar je normalno jasna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA